کارشناس مسئول باغبانی مدیریت جهادکشاورزی ارسنجان گفت: ترکیدگی انار، عامل بیش از ۱۰ درصد خسارت محصول انار در شهرستان ارسنجان است.
کد خبر: ۹۷۷۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۳ 12 July 2021

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: علی ملک حسینی کارشناس مسئول باغبانی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان ارسنجان اظهار کرد: ترکیدگی انار، یکی از مهم‌ترین ناهنجاری های فیزیولوژیکی و عامل بیش از ۱۰ درصد خسارت محصول انار در این شهرستان است.

او تصریح کرد: کدرو (زرده انار)، رباب، سریزدی، ملس، فاروق و شیرین شهوار از مهم‌ترین ارقام انار در این شهرستان است که رقم رباب نسبت به سایر ارقام از مقاومت بیشتری در مقابل ترکیدگی برخوردار است.

ملک حسینی، ترکیدگی میوه را دومین عامل بروز خسارت در باغات انار مطرح کرد و گفت: اختلاف شدید درجه حرارت شب و روز، کم آبی آبیاری سنگین درختان در خاک‌های شنی و سبک، دور آبیاری نامنظم، تغذیه نامتعادل بویژه در زمان گردویی شدن میوه تا پایان دوره برداشت و سرمای زودرس پاییزه در هنگام برداشت را از عوامل اصلی بروز این عارضه برشمرد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار