مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی شامگاه پنجشنبه در حاشیه این مراسم سنتی گفت: پخت سمنو یکی از آیینهای کهن در آشتیان است که در شش سال اخیر به صورت جشنواره فرهنگی و بومی محلی در شهرستان اشتیان برگزار میشود.
ایزدی افزود: این ایین که بدلیل جایگاه معنوی وبواسطه نذورات افراد برپا میشود امسال در فهرست ملی به ثبت رسیده است..
جهانمیرزایی، فرماندار آشتیان هم در این مراسم گفت: امسال ۵۰۰ کیلو جوانه گندم و ۲ تن ارد توسط یکصد نفر در ۲۲ دیگ به سمنو تبدیل شده و در میان مردم توزیع شد.
اجرای برنامههای فرهنگی هنری، موسیقی سنتی، جشن و مراسم شاد و برپایی ۲۰ غرفه صنایعدستی استان از دیگر برنامههای جنبی جشنواره سمنو در آشتیان بود.