دو بیمارستان پیوند اعضا و بیمارستان سرطان در حال احداث در شیراز حدود 2 هزار و 500 نیروی متخصص و غیرمتخصص را مشغول به کار خواهد کرد که برابر با دو پالایشگاه پتروشیمی است و ارزش بسیاری دارد.
کد خبر: ۷۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۳ 23 February 2015
به گزارش فارس از شیراز، غلام‌مهدی حقدل بعدازظهر امروز در حاشیه بازدید از بیمارستان آنکولوژی امیر که به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار انجام شد، اظهار داشت: پرستاران نقش عمده‌ای در سلامت و بهبودی بیماران دارند و زحمات زیادی متحمل می‌شوند و ما وظیفه خود می‌دانیم تمام بخش‌هایی که خدمات عام دارند را مورد حمایت قرار دهیم.
وی افزود: شورای شهر شیراز همان‌گونه که هتل‌ها را از عوارض معاف کرده، در مورد مراکز درمانی نیز حداکثر مساعدت را اعمال می‌کند و علاوه بر آن هر میزان مقدور باشد به این مراکز کمک می‌شود.
رئیس شورای شهر شیراز ادامه داد: ما هفته قبل در بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا حضور یافتیم و کار بزرگی که به همت اطبا و متخصصان ارزشمندی مانند دکتر ملک حسینی و با مدیریت رئیس دانشگاه علوم پزشکی، در مراحل پایانی است را مورد بازدید قرار داریم.
این مسئول اضافه کرد: در کنار بیمارستان بوعلی، مرکز درمانی سرطان جنوب کشور نیز در حال احداث است و هر دو بیمارستان خیریه هستند و اعتقاد داریم که خیریه‌ها باید بیشتر حمایت شوند و ما برای رسیدگی به درخواست‌های آنان هیئت کارشناسی تشکیل دادیم که نیازهای این دو مجموعه را بررسی کرده و در صحن شورا مطرح کنند.
حقدل خاطرنشان کرد: سیاست حمایتی شورا از مراکز درمانی از چند منظر با قوت استمرار خواهد داشت که نخستین دلیل آن این است که مسئله سلامت آحاد جامعه و بهبود بیماران اهمیت بسیار زیادی دارد و تکلیفی بر دوش حاکمیت است که شرایط درمان سهل در اختیار تمام اقشار و به‌ویژه محرومان قرار گیرد.
وی بیان داشت: از منظر دیگر به سبب بالا بودن سطح درمان در شیراز و اینکه قطب پزشکی کشور محسوب می‌شود، ارتقای مراکز بهداشت و درمان این شهر می‌تواند رونق‌ بخش توریسم‌درمانی آن را رقم زند و بیماران حاشیه خلیج فارس، کشورهای عربی و کشورهای همسایه بیایند و با قیمت‌های مناسب درمان شوند و رونق اقتصادی در پی آن شکل بگیرد.
رئیس شورای شهر شیراز تصریح کرد: متخصصان شیراز کم‌نظیر هستند و افرادی مانند دکتر ملک حسینی شهره آفاق بوده و در زمینه پیوند کبد و اعمال جراحی ویژه استادان بی‌بدیلی در شیراز حضور دارند و از این‌رو شورا و شهرداری وظیفه دارد بخش درمان را مورد حمایت ویژه قرار دهد. حقدل ابراز داشت: این دو بیمارستان پیوند اعضا و بیمارستان سرطان جنوب کشور حدود 2 هزار و 500 نیروی متخصص و غیرمتخصص را مشغول به کار می‌کند که برابر با دو پالایشگاه پتروشیمی است و ارزش بسیاری دارد. وی ادامه داد: درجاهای دیگر شهر و به‌ویژه مناطق محروم اگر خیران بخواهند مراکز درمانی احداث کنند شورا همه گونه حمایتی انجام می‌دهد چنانکه ما برای احداث درمانگاه‌های دیگری نیز زمین در اختیار قرار داده‌ایم.
این مسئول یادآور شد: بیمارستان امیر توسط یک خانم خیر احداث‌شده که فرزند وی به بیماری سرطان مبتلا می‌شود و با وجود درمان در مراکز درمانی داخل و خارج از کشور، دلبند ایشان به رحمت خدا می‌رود و به سبب لمس این آلام و درد و رنج خانواده بیماران سرطانی، ایشان تصمیم می‌گیرند این بیمارستان خوب و مجهز را برای بیماران سرطانی احداث کنند.
رئیس شورای شهر شیراز یادآور شد: این بیمارستان البته جوابگوی نیازهای شیراز و فارس نیست، اما این کار ارزشمند جای قدردانی دارد و باید حمایت لازم از ایشان صورت گیرد. وی در پایان گفت: کادر درمانی و پرستاران از اقشار شریف و زحمتکش جامعه هستند که گاه مشکلات معیشتی دارند و دولت باید کمک کند که وضع معیشتی این عزیزان بهتر شود چرا که شغل آنان در شمار مشاغل سخت است و به سبب شب‌کاری و ارتباط با درد و رنج بیماران، این عزیزان ایثار می‌کنند و به‌ویژه اینکه بخش بزرگی از آنان را بانوان تشکیل می‌دهند و وظایف خانه و تربیت فرزند را نیز بر دوش دارند.
شهردار منطقه شش نیز در این بازدید گفت: تلاش کادر پزشکی و پرستاران در یک بیمارستان مختص سرطان ویژه‌تر است و از این‌رو در روز پرستار تصمیم گرفتیم به نمایندگی از این قشر از پرستاران بیمارستان امیر تقدیر کنیم.
اسماعیل صالحی افزود: در همین دیدار مقرر شد شهرداری منطقه در زمینه برقی شدن پل هوایی مقابل بیمارستان اقدام لازم را انجام دهد و به‌منظور تردد سهل‌تر بیماران و خانواده آنان، این پل را آسانسوری کند و غی راز این در زمینه برخی تجهیزات به بیمارستان کمک خواهیم کرد و برای توسعه بیمارستان و الحاق زمین پشت بیمارستان نیز بررسی‌های لازم را انجام خواهیم داد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار