رئیس بهزیستی شهرستان همدان گفت: مناسب‌سازی ۵۵ دستگاه اتوبوس شهری برای معلولان توسط شهرداری همدان وعده داده شده بود که هنوز انجام نشده است.
کد خبر: ۵۹۷۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 30 April 2018
رئیس بهزیستی شهرستان همدان گفت: مناسب‌سازی ۵۵ دستگاه اتوبوس شهری برای معلولان توسط شهرداری همدان وعده داده شده بود که هنوز انجام نشده است.

به گزارش مهر، سیاوش رهبر در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان که با محوریت طرح پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و تشکیل خانه‌های سلامت برگزار شد، گفت: اجرای طرح خانه‌های سلامت، اقدام خوبی است، اما مشابه این طرح در بهزیستی وجود دارد.

وی افزود: بهزیستی شهرستان همدان ۲۳۰ مرکز خصوصی، ۴ مرکز دولتی و ۱۶ هزار مددجوی مستمری‌بگیر را تحت پوشش برنامه‌های خود دارد.

وی با اشاره به فعالیت مراکز سلامت اجتماعی در ۵ مرکز منوچهری، حصار امام (ره)، دیزج، مزدقینه و منطقه دیگر همراه با نیازسنجی و ارائه آموزش‌ها، عنوان کرد: در این مراکز آموزش خدمات و مهارت‌های زندگی ارائه می‌شود.

رئیس بهزیستی شهرستان همدان عنوان کرد: تمرکز اقدامات در مناطق حاشیه شهر بوده، اما در اجرای طرح «ماد» کل شهر مدنظر بوده و در طرح «سراج» هم همدان در حال پایلوت شدن است.

رئیس بهزیستی شهرستان همدان با ارائه پیشنهادات و بیان انتظارات از شورای شهر، بیان کرد: باید هم‌افزایی وجود داشته و موازی‌کاری کم‌تر شود.

رهبر خواستار در اختیار گذاشتن فرهنگسرا‌ها برای انجام برخی امور و همکاری بیشتر شهرداری مناطق شد و افزود: منتظر کمک شورا برای تهیه ساختمانی برای کودکان کار و خیابان هستیم.

وی در ادامه خواستار ایجاد بازارچه محلی برای گروه هدف محلی شد و گفت: قرار بر مناسب‌سازی ۵۵ دستگاه اتوبوس برای معلولان توسط شهرداری همدان بود که هنوز انجام نشده است.

رهبر یادآور شد: پیشنهاد می‌شود به جای درخواست کارشناس برای خانه‌های سلامت، از تیم‌های سلامت اجتماعی استفاده شود.

رئیس کمیسیون نظارت حقوقی و امور اداری شورای شهر همدان نیز گفت: طرح خانه‌های سلامت بسیار خوب است و در سیستم باید به دنبال برون‌سپاری آن باشیم.

سید مسعود عسگریان با بیان اینکه مجموعه‌های فعال و به‌روزی در قالب مشاوران و شرکت‌های خدماتی وجود دارند، افزود: این مجموعه‌ها می‌توانند با مدیریت و نظارت، اهداف را در یک گروه مشاوره‌ای انجام دهند.

وی بیان کرد: گردآوری یک مجموعه مشاور و متخصص که نظرات مورد نیاز را تأمین کند، هدف اصلی است.

عسگریان ضمن تأیید طرح بر برون‌سپاری آن در فرآیند اجرا تأکید کرد و افزود: اگر این موضوع را به اهالی صاحب‌فن سپرده و در قالب یک کار برون‌سپاری واگذار کنیم، کار منظم‌تر انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه برای ارتقای سطح فهم و درک شهروندان در بسیاری از مسائل در زندگی روزمره آموزش‌ها بسیار موثر است، عنوان کرد: سطح نگاه مردم با آموزش‌ها ارتقا یافته و در عمده موارد هم مثبت بوده است.

عسگریان با بیان اینکه نگاه امروز مردم با دهه‌های قبل متفاوت است، گفت: مردم برای رفتار‌های شهروندمداری و شهروند برگزیده، ارتقا یافته‌اند که جای امیدواری است و دستگاه‌های اجرایی باید شهر را با همکاری رو به جلو ببرند.

دبیر انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران شعبه استان همدان نیز در این جلسه گفت: خلاء طرح‌های ما که معمولاً همراه با هدر دادن بودجه‌هاست، مشارکت دادن شهروندان نه تنها در شهرداری، بلکه در اکثر سازمان‌هاست.

فخرالدین حیدریان با تأکید بر اینکه برون‌سپاری بدون نظارت راهکاری عقیم و نیمه‌تمام است، افزود: در خصوص مدیریت شهری این تمرکز در شهرداری راحت‌تر می‌تواند گره‌های شهروندان را در حوزه‌های مختلف رفع کند و باید تعاملات بیشتری شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه در اختیار گرفتن نیرو برای اجرای طرح خانه‌های سلامت عملیاتی نیست، افزود: باید به مشارکت سمن‌ها اتکا کنیم؛ زیرا اگر خدمت را بخریم، چون شکل انتفاعی دارد، خدمات نیز ریالی است، اما وقتی سمن‌ها وارد شوند بحث انتفاعی در حاشیه است.

دبیر انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران شعبه استان همدان عنوان کرد: بحث مشارکت را باید جدی‌تر ببینیم، زیرا خلاء‌های جدی داریم و امسال باید عمل‌گرایانه ورود کنیم.
 
 
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار