رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیر واگیر اصفهان:
تابناک: رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیر واگیر اصفهان گفت: خرما خواص تغذیه ای متعددی ‏دارد که از آن جمله می‌توان به تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی و جهت افزایش مقاومت بدن اشاره ‏کرد.‏
کد خبر: ۵۳۱۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴ 26 June 2015
به گزارش تابناک به نقل از ایمنا "رویا کلیشادی" بیان کرد: خرما از دسته میوه ها ‏است که ویتامین هایA,B,C,E ‎‏ را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم برای بدن تأمین می‌کند.‏

وی افزود: خرما برای پیشگیری از بالارفتن فشارخون و کم ‏خونی تا حدی مؤثر است و اثرات آنتی اکسیدانی نیز دارد و اسید معده را خنثی می کند.‏

رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیر گفت: تنظیم انعقاد خون، بهبود مشکلات روده‌ای، کاهش اضطراب و عصبانیت و ایجاد آرامش در دوران ‏بارداری از دیگر خواص مصرف خرما است که برخی از مطالعات نشان داده خرما به تنهایی و یا با استفاده از شیر برای بهبود ‏خواب نیز مؤثر است.‏

دکتر کلیشادی تصریح کرد: علاوه بر این خواص افراد مصرف کننده خرما باید در نظر داشته باشند که به دلیل آنکه میزان قند و کالری خرما ‏بالا است و افزایش قند و چاقی را به دنبال دارد در استفاده از این میوه مغذی نباید زیاده روی کنند.‏

وی ادامه داد: مصرف خرما برای هر گروه سنی به دلیل کالری بالایی که دارد با ‏مقدار مشخصی تعیین شده که به طور نمونه کودکان نباید به تعداد زیاد خرما بخورند زیرا تا مدت زیادی آنها را سیر نگه می ‏دارد.‏

کلیشادی بیان کرد: هر سه عدد خرما یک واحد میوه محسوب می شود و با توجه به اینکه روزانه باید 4 تا 5 واحد میوه و سبزی ‏مصرف شود، می توان خرما را به عنوان یک واحد میوه برای افراد سالم در نظر گرفت.‏

وی گفت: مصرف خرما به دلیل تأمین کالری و قند خون مناسب برای بدن و خاصیت سیر کنندگی در وعده های سحر و افطار ‏توصیه می شود و گفته می شود که مصرف خرمای تازه بهتر از خرمای خشک است و فواید آن نیز بالطبع بیشتر است.
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار