به گزارش تابناک به نقل از ایمنا "رویا کلیشادی" بیان کرد: خرما از دسته میوه ها است که ویتامین هایA,B,C,E را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم برای بدن تأمین میکند.
وی افزود: خرما برای پیشگیری از بالارفتن فشارخون و کم خونی تا حدی مؤثر است و اثرات آنتی اکسیدانی نیز دارد و اسید معده را خنثی می کند.
رئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری های غیر واگیر گفت: تنظیم انعقاد خون، بهبود مشکلات رودهای، کاهش اضطراب و عصبانیت و ایجاد آرامش در دوران بارداری از دیگر خواص مصرف خرما است که برخی از مطالعات نشان داده خرما به تنهایی و یا با استفاده از شیر برای بهبود خواب نیز مؤثر است.
دکتر کلیشادی تصریح کرد: علاوه بر این خواص افراد مصرف کننده خرما باید در نظر داشته باشند که به دلیل آنکه میزان قند و کالری خرما بالا است و افزایش قند و چاقی را به دنبال دارد در استفاده از این میوه مغذی نباید زیاده روی کنند.
وی ادامه داد: مصرف خرما برای هر گروه سنی به دلیل کالری بالایی که دارد با مقدار مشخصی تعیین شده که به طور نمونه کودکان نباید به تعداد زیاد خرما بخورند زیرا تا مدت زیادی آنها را سیر نگه می دارد.
کلیشادی بیان کرد: هر سه عدد خرما یک واحد میوه محسوب می شود و با توجه به اینکه روزانه باید 4 تا 5 واحد میوه و سبزی مصرف شود، می توان خرما را به عنوان یک واحد میوه برای افراد سالم در نظر گرفت.
وی گفت: مصرف خرما به دلیل تأمین کالری و قند خون مناسب برای بدن و خاصیت سیر کنندگی در وعده های سحر و افطار توصیه می شود و گفته می شود که مصرف خرمای تازه بهتر از خرمای خشک است و فواید آن نیز بالطبع بیشتر است.