تابناک فارس:عظیم تجلی: 30 نفر از بانوان شهرستان سپیدان در مدت دو روز 300 کیلو آرد را به شیوه سنتی خمیر و پخت می کنند و در روز نیمه شعبان (13 خرداد) نان ها با پنیر و سبزی بین گردشگران و مردم توزیع خواهد شد.
بانویی که بانی این عمل خیر است در این مورد گفت:هدف از انجام این کار که در این مناسبت فرخنده انجام می شود، ترویج فرهنگ پخت نان سنتی است.
فاطمه معزی افزود:متاسفانه این فرهنگ اصیل در بین بانوان نسل جدید به فراموشی سپرده شده و یکی از دلایل آن گرایش بانوان به زندگی ماشینی است در صورتی که درسالیان پیش قسمت عمده ای از زندگی روز مره توسط بانوان اداره می شد و ما سلامت
امروز خود را مدیون تلاش های پیشینیان خود هستیم.
وی گفت:امیدواریم بانوان به این موضوع توجه داشته باشند که فعالیت روز مره در زندگی ضامن سلامت آنان و خانواده هایشان خواهد بود.
ایرنا