کد خبر: ۲۸۵۵۶۴
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷ 27 August 2016


رئیس موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور عواملی چون قرنطینه و مصرف بی‌رویه آفت‌کش‌های شیمیایی را از مهمترین دلایل افزایش آفات عنوان کرد و گفت: با استفاده از علوم و فنون جدید باید آفات و بیماری‌های گیاهان را از بین ببریم.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، جعفر محقق نیشابوری ظهر امروز در کنگره گیاه پزشکی اظهار داشت: امروز یکی از مهمترین مسائلی که باید مورد توجه محققان قرار گیرد، مقابله با آفات گیاهان و بیماری‌های آنهاست.

وی ادامه داد: توجه به این مهم و رفع مشکلات در این زمینه نیازمند دستیابی به علوم وفنون روز است.

این مسؤول با بیان اینکه یکی از دلایل مهم بروز این آفت‌ها و بیماری‌های گیاهی تغییر اقلیم است، افزود: حفظ گیاهان و جلوگیری از روند آسیب‌پذیری به آنها باید به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های ما محسوب شود.

نیشابوری در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه تأمین امنیت غذایی برای بشر یکی از مهمترین مقوله‌هاست، اظهار داشت: تولید غذای سالم و تنوع زیست محیطی و بهره‌برداری از ذخایر ژنتیکی از مهمترین برنامه‌های اولویت‌دار این موسسه است.

وی عواملی چون قرنطینه و مصرف بی‌رویه آفت‌کش‌های شیمیایی را از مهمترین دلایل افزایش آفات عنوان کرد.

این مسؤول گفت: این عوامل خسارات بسیار زیادی را به عرصه تولیدات باغی زده است و تهدیدی برای این عرصه محسوب می‌شود.

وی از کرم خراط در درختان مثمر به ویژه گردو، زوال درختان مو و طغیان علف هرز را از مهمترین آفات نام برد و بیان داشت: البته ما برنامه‌های تحقیقاتی بسیار مهمی را در محصولات گندم، جو، برنج، ذرت، چغندر قند، حبوبات، پنبه ، سیب زمینی، پیاز، سبزی، گوجه فرنگی، جالیز، زعفران، سیب، انگور، گردو، مرکبات، کیوی، خرما، زیتون، انار، انجیر، پسته و بادام داریم.

رئیس مؤسسه گیاه پزشکی کشور مگس‌های میوه را مهمترین آفات طغیانی کشور نام برد و گفت: پسیل مرکبات، کرم خراط گردو، سفیدبالک‌ها و زنجره خرما و بیماری‌ها ی جاروک لیموترش، میوه سبز مرکبات و ... از مهمترین دلایل بروز مشکلات در محصولات باغی است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
وبگردی
آخرین اخبار