کد خبر: ۲۴۶۵۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۳ 15 June 2016
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه باید تعداد تخت‎های بیمارستانی اعم از دولتی و خصوصی در مازندران را به 7 هزار و 800 تخت برسانیم، گفت: کلینیک 3 هزار و 500 متری در بیمارستان بوعلی ساری در حال ساخت بوده که از جمله کلینیک‌های مهم کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، قاسم جان‎بابایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 3 هزار تخت در بیمارستان‌های دولتی داریم، اظهار کرد: بیشتر بیمارستان‌های مازندران قدمت بیش از 40 سال دارند، از طرفی نیز در حالی‎که در بسیاری از کشورها به ‎ازای هر یک‌هزار نفر جمعیت پنج تا هشت تخت بیمارستانی وجود دارد، اما این رقم در مازندران 2.1 است.

وی افزود: اگر بخواهیم این میزان را به 2.6 برسانیم، باید در یک مرحله 3 هزار و 800 تخت را در بیمارستان‎های استان اضافه کنیم و تعداد تخت‌های موجود اعم از دولتی و خصوصی باید دو برابر شده و 7 هزار و 800 تخت در استان داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: حدود 10 درصد بیماران استان برای درمان‌های بستری به خارج استان مراجعه می‎کنند و بیماران گاهی تا یک یا دو ماه در لیست انتظار قرار می‎گیرند.

این مسؤول با اشاره به اینکه تفاهم‎نامه‎ای به‎منظور ساخت بیمارستان یک‌هزار تختخوابی با شرکت سامسونگ بسته شده و طرح توجیهی باید در شورای اقتصاد کشور تأیید شود، افزود: شرایط تخت‎های استان باید اصلاح و ساماندهی می‎شد، لذا پروژه‎های هتلینگ را با هزینه‌ای حدود 40 میلیارد تومان در بیمارستان‌های دولتی به ثمر رساندیم.

جان‎بابایی با اعلام اینکه عمده خدمات در بخش سرپایی و دندانپزشکی است و در دوره فعلی 14 کلینیک ویژه را در شهرهای مختلف راه‎اندازی کردیم، ادامه داد: کلینیک 3 هزار و 500 متری در بیمارستان بوعلی ساری نیز در حال ساخت است که تا پایان فعالیت دولت فعلی به پایان می‎رسد که از جمله کلینیک‌های مهم کشور است.

وی تصریح کرد: کلینک‎های 500 متری تا شهریورماه سال‌جاری و بقیه آن نیز تا پایان دوره دولت فعلی یا پایان امسال تمام می‌شود.

دبیر کارگره سلامت و امنیت غذایی مازندران با اشاره به ضرورت زایمان فیزیولوژیک در استان و اینکه مازندران در کنار گیلان دارای بیشترین زایمان سزارین در کشور است، بیان کرد: حدود 15 مرکز بلوک زایمانی جدید در استان داریم که در فریدونکنار یکی از کلینیک‌های مهم ساخته شده است، برای شرق مازندران در بیمارستان زنان و زایمان بهشهر تجمیع شده، در جویبار، رازی قائم‌شهر، زیراب، محمودآباد، نور، چالوس و تنکابن نیز مراکز فیزیولوژیک در حال ساخت است.

این مسؤول گفت: مجوز رادیوتراپی نیز دریافت شده، لذا برای رامسر در حال برنامه‌ریزی بوده و بخش شیمی‌درمانی را نیز در حال توسعه داریم، در چالوس بخش سرطان راه‌‌اندازی شده است، در آمل مرکز شیمی‎‌درمانی را نیز در حال برنامه‎ریزی داریم و در مرکز استان نیز یکی از مراکز مهم جامع سرطان ساخته شده است.

جان‎بابایی ادامه داد: در حال رایزنی برای دریافت مجوز مرکز دوم رادیوتراپی در استان هستیم و معضلات زیادی در این بخش و آنکولوژی حل می‎شود، اکنون تمام مراکز استان در این بخش با تعرفه دولتی است و هیچ استانی به اندازه مازندران گستره خدمات بیماران سرطانی را ندارد، بیشتر داروها را نیز در همین مرکز داریم، بیماران سرطانی برای رادیوتراپی و شیمی‎درمانی در حال درمان هستند و هیچ بیماری به دلیل هزینه این بیماری، از درمان محروم نیست.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته، 15 کلینیک ویژه دندانپزشکی از تنکابن تا بهشهر در صبح و عصر با تعرفه دولتی راه‌اندازی شده است، افزود: به همین دلیل نیز در سال گذشته مازندران مورد تشویق قرار گرفت، لذا از رسانه‌ها می‎خواهیم که خدمات سلامت در بخش دندانپزشکی را به مردم اطلاع‌رسانی کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ادامه داد: سال گذشته 50 دستگاه یونیت دندان خریداری شد، 9 دستگاه سی‌تی‎اسکن نیز چند سال پیش اضافه شده است و 35 آمبولانس نیز به این ناوگان افزوده شد.

این مسؤول با بیان اینکه شرایط بیماران دیالیزی خوب نیست، اظهار کرد: حدود 10 درصد بیماران کلیوی در لیست انتظار هستند، به دلیل اینکه از دستگاه‌های دیالیز بیشتر از ظرفیت کار کشیده شد، لذا برخی از دستگاه‎ها خراب شد، اما در دست تعمیر است.

جان‎بابایی ادامه داد: در حال حاضر غیر از گلوگاه در سایر شهرها بخش دیالیز داریم و در مجموع شرایط قابل قبولی را متصور هستیم.

وی با بیان اینکه شایع‎ترین عامل مرگ و میر در این استان بیماری‌های قلبی و عروقی است، تصریح کرد: برای غرب استان و آمل، مرکز قلب را طراحی کردیم و امیدواریم تا پایان سال در آمل و در غرب استان (عباس‎آباد) تا پایان دوره دولت فعلی به اتمام برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: در دوره فعلی در نظر داریم تا تمام مراکز استیجاری خانه‌های بهداشت به تملک بخش سلامت درآید، در سال‌جاری هشت مرکز بهداشتی تملک شده است، 65 خانه بهداشت روستایی و  14 خانه شهری نیز در دست ساخت داریم که تا پایان سال‎جاری یا تا اتمام دولت فعلی به پایان می‎رسد.

جان‎بابایی در پایان گفت: سند توسعه بخش سلامت در مازندران نیز در دست تهیه است تا برای تمامی دوره‎ها استفاده شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار