معاون کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ و نباتات کشور گفت: یکی از عمده مشکلات بی تاثیری سموم علیه آفات و بیماری محصولات کشاورزی ، قدیمی بودن واستاندارد نبودن پاشنده های سموم است.
کد خبر: ۱۳۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۴ 30 November 2015
به گزارش تابناک مازندران یحیی ابطالی گفت: عمده دلایل بی اثر شدن سموم در دفع آفات و بیماری ها ، علاوه بر نداشتن سم پاش های پیشرفته ، بی توجهی به زمان دقیقی سم پاشی و رشد گیاه است.
وی اضافه کرد: ارتقای دانش بخش کشاورزی بویژه کارشناسان و بهره برداران از چگونگی مصرف سموم یکی از نکات کلیدی در از بین بردن آفات و بیماری ها است.
معاون کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ و نباتات کشور بر لزوم استفاده از تکنولوژی روز دنیا در تجهیزات سمپاش ها و وارد کردن سموم و آفت کش های استاندارد تاکید کرد و گفت:مدیریت تلفیقی در مبارزه با آفات و بیماری ها که جهان در دو دهه گذشته آغاز کرده است نیز باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: در مدیریت تلفیقی کارشناسان سموم ، تغذیه و ماشین آلات پیشرفته سه ضلعی هستند که باید در کنار هم به کار گرفته شوند.
ابطالی با بیان اینکه با گسترش ارتباطات ورود سموم اروپایی با کیفیت به داخل کشور با نظارت دقیق صورت خواهد گرفت، ادامه داد: سموم مصرفی در ایران به طور کلی از خارج وارد می شود که در حال حاضر 85 درصد از چین ، 10 درصد از هند و پنج درصد هم از کشورهای اروپایی است.
معاون کنترل و مبارزه با آفات سازمان حفظ و نباتات کشور پیش آگاهی و اطلاع رسانی در مقوله عوامل خسارت زا در سال 94 را از ماموریت های جدی سازمان حفظ و نباتات برشمرد و گفت: کنترل آفات و بیماری و علف های هرز محصولات استراتژیک از جمله گندم ، برنج و کلزا در سال زراعی 94-95 مورد تاکید است.
وی ساماندهی فروشندگان سموم و ارتقای کیفی آزمایشگاه سموم سازمان حفظ و نباتات کشور ، ثبت منابع تامین سموم تکنیکال با کیفیت دنیا را از دیگر برنامه های سازمان حفظ و نباتات کشور در سال جاری عنوان کرد.
سی و ششمین گردهمایی سالیانه حفظ نباتات کشور با حضور معاونان زراعت ، باغبانی و حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی و مدیران حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان ها از روز گذشته در مرکز آموزش بانک کشاورزی در بابلسر آغاز به کار کرد.
در این سمینار سه روزه که اساتید و صاحب نظران و پیشکسوتان حوزه کشاورزی هم حضور دارند ، مباحث مربوط به کنترل آفات و بیماری ها و قرنطینه در بخش های تخصصی بررسی می شود
ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار