فرماندار فریدن گفت: امسال مجموع اعتبارات شهرستان فریدن از محل اعتبارت استانی، توازن منطقهای وارزش افزوده به ۳۶۰ میلیارد ریال رسید که نسبت به سال گذشته ۱۲۰ درصد رشد داشته است. سید تقی معین الدینی افزود: این در حالی است که میانگین رشد مجموع اعتبارات سال جاری استان اصفهان نسبت به سال گذشته ۷۸ درصد است.
فرماندار فریدن افزود: از مجموع اعتبارات این شهرستان، ۱۰۹ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی است که پنج درصد از آن مربوط به تهیه واجرای طرحهای هادی و بهسازی روستاهای شهرستان است.
وی با بیان اینکه درحال حاضر بیشتر اعتبارات شهرستان از محل توازن منطقهای است، افزود: حذف فریدن از فهرست مناطق محروم بدنبال اعلام شاخص های اشتباه در سال های گذشته، از دست رفتن اعتبارات حاصل از محل سه درصد فروش نفت و گاز را برای این منطقه بدنبال داشته است و اکنون بسیاری از نهادهای اداری و اجرایی از دریافت این اعتبارات محروم هستند.
فرماندار فریدن با بیان اینکه پیگیری ها برای بازگشت امتیاز منطقه محروم به این شهرستان همچنان ادامه دارد، افزود: با وجود اصلاح شاخص ها هنوز نتیجه مطلوب در این زمینه حاصل نشده و این موضوع با تاثیر روی اعتبارات متوازن شهرستان، در امکان اختصاص اعتبار به پروژه ها و دستگاه هایی که استحقاق واقعی دارند محدودیت ایجاد کرده است.
معین الدینی افزود: در این شرایط، اعتبارات به طور معمول به اولویت های مهمتر شهرستان اختصاص داده می شود که بی عدالتی و اتلاف منابع را بدنبال خواهد داشت.
به گفته وی، توجه به تمرکز زدایی، رعایت تناسب با توجه به نیاز های واقعی و در نظر گرفتن آمایش سرزمین در فرایند توزیع اعتبارات ضروری است.