تولید بیش از 100 تن گوشت بوقلمون در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد: تاکنون 150 تن گوشت بوقلمون در واحد پرورشی این شهرستان تولید شده است.
کد خبر: ۷۱۸۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸ 25 February 2019

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد: تاکنون 150 تن گوشت بوقلمون در واحد پرورشی این شهرستان تولید شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سید حسین اسلامی با اعلام این خبر گفت: بوقلمون دارای 65 درصد گوشت سفید و 35 درصد گوشت قرمز بوده و پروتئین و فسفر موجود در گوشت آن از ماهی و میگو بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه برای ترویج و توسعه پرورش بوقلمون، یک کارگاه آموزشی سه روزه در این مدیریت تشکیل شده است افزود: ساخت مزرعه، امنیت زیستی و ضد عفونی سالن، شرایط جوجه ریزی، کنترل آب، آبخوری و دانخوری، واکسیناسیون، نوک چینی جوجه بوقلمون، کنترل روشنایی سالن، تغذیه و مدیریت دان و بیماری‌ها از برنامه های این دوره آموزشی بود.
اسلامی به علاقمندان پرورش بوقلمون توصیه کرد: در کلاس های آموزشی شرکت فعال داشته و با هماهنگی کارشناسان ترویج این مدیریت، از تجارب پرورش دهندگان بوقلمون در شهرستان آمل بهره مند شوند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار