خبرگزاری صدا و سیما، رﺋیس گروه آموزش و ترویج شیلات مازندران با بیان اینکه پرورش ماهیان خاویاری، تولید گوشت و استحصال خاویار از برنامه های محوری سازمان شیلات ایران و از جمله طرح های اقتصاد مقاومتی این استان است گفت: پرورش این نوع ماهیان در زمین های ساحلی با استفاده از آب دریا در استان های شمالی مناسب اجرای طرح های تکثیرو پرورش ماهیان خاویاری و ایجاد فرصت های شغلی مولد بوده که با توجه به همین ظرفیت ها توجه به آموزش تولیدکنندگان و بهره برداران یکی از اصول محوری آموزش و ترویج شیلات است که با انتقال دانش فنی و توانمندسازی آبزی پروران تولید و بهره وری ارتقا خواهد یافت.
سیدولی اله صالحی میر افزود: این کارگاه آموزشی با حضور پرورش دهندگان ماهیان خاویاری استان های گیلان، گلستان و مازندران درسالن اجتماعات این اداره کل در شهرستان بابلسر به مدت دو روز برگزار خواهد شد.
رﺋیس گروه آموزش و ترویج شیلات مازندران گفت: مدرسان دوره از موسسه تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری در باره اصول پرورش و تکثیر ماهیان خاویاری از مرحله لارو تا مولدسازی، کیفیت آب مورد نیاز، نصب میکروچیب (پلاک گذاری) لاپروسکوپی و سونوگرافی برای تعیین جنسیت ماهیان خاویاری، یافته های علمی نوین را ارائه می کنند.