بازگشت نوراللهی در پست جدید پرسپولیس

احمد در شرایطی برگشت که پرسپولیس کمال را هم نداشت اما نوراللهی آنقدر ناآماده بود که برانکو، ماهینی را به هافبک دفاعی آورد. نوراللهی اما پست دومی هم دارد و بعضا به‌عنوان هافبک کناری در فاز تهاجمی وارد ترکیب می‌شود.
کد خبر: ۵۸۷۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸ 07 April 2018

به گزارش تابناک : احمد هافبک شوتزن و با تکنیکی است و نشانه‌هایی از آمادگی را در قارشی عیان کرد. شماره 8 در بیست دقیقه حضورش در زمین امیدوار کننده‌ترین و خطرناک‌ترین بازیکن پرسپولیس در فاز حمله بود و مثل بازی با سایپا فقط بدشانسی مانع از گلزنی‌اش شد.

 

با این بازی حالا برانکو و هواداران می‌توانند امیدوار باشند بازگشت نوراللهی به شرایط فنی گذشته و فرم مطلوب می‌تواند پرسپولیس را حتی با همین آرایش ظاهرا تدافعی در فاز حمله قوی‌تر کند و راه‌های خلق موقعیت تنوع بیشتری داشته باشد. به گزارش ایلنا، حالا نوراللهی بیشتر از قبل به ترکیب تیم نزدیک‌تر است.

 

 

منبع : روزنو 

آخرین اخبار