دکتر «سید کاظم کاظمینی» در اين رابطه تصريح كرد: سركه عمدتاً به عنوان طعم دهنده، همراه با انواع غذاها چون آشها استفاده میشود ولي در عين حال به صورت خوراکی همراه با مواد غذایی غلیظ مانند گوشت گاو یا کله پاچه نيز مصرف ميشود.
اين متخصص طب ايراني افزود: سرکه همچنين در ترکیب نوشیدنی مفید و گوارای سکنجبین نيز مورد استفاده است كه مصرف آن برای کبد بسیار مفید است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بيان كه سرکه از تخمیر میوههای مختلفي مانند انگور، سیب، انجیر و خرما و دیگر اقلام میوه تهيه ميشود، بهترین نوع سرکه را متعلق به میوه انگور دانست و گفت: سرکه انگور داراي طبعی سرد و خشک است و مصرف آن موجب هضم بهتر مواد غذایی در بدن میشود.
وی در مورد موارد منع مصرف سرکه نيز اظهار کرد: سرکه برای افراد کم خون مفید نیست و بدن را لاغر میکند، علاوه بر اين نیز مصرف بیش از حد آن به ضعف قوای جنسی منجر میشود.
کاظمینی همچنين اضافه كرد: افرادی که دچار بیماریهای اعصاب و افسردگی هستند نیز نباید از سرکه استفاده کنند