كتلت تو پُر خوشمزه و مقوی مخصوص افطار

در این نوشتار دستور پخت کتلت تو پر را برای افطار آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۴۲۴۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۸ 16 June 2017

به گزارش تابناک رضوی، به نقل از مجله آشپزی در این نوشتار دستور پخت کتلت تو پر را برای افطار آموزش می دهیم.



مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
تخم‌مرغ و پیاز از هر کدام يك عدد
آرد سيب‌زميني و نمک و فلفل به ميزان لازم
جعفري خردشده سه قاشق غذاخوري
گردو خردشده 100 گرم
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم


طرز تهيه:

پياز را رنده كرده و با گوشت چرخ‌كرده و تخم‌مرغ كاملا مخلوط مي‌كنيم. نمك و فلفل زده. آرد سيب‌زميني را تا جايي اضافه مي‌كنيم كه مواد كتلت كمي قوام يابد ( در حد سه قاشق غذاخوري). سپس از مايه توپ‌هايي به اندازه گردو برداشته و كف ظرفي گرد باز مي‌كنيم و كمي از مخلوط جعفري و گردو در مركز آن قرار داده و به صورت رول بسته و در روغن هر دو طرف آن را سرخ مي‌كنيم.

نكتــه:

در صورت تمايل به مخلوط جعفري و گردو دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز رنده‌شده مي‌توان اضافه كرد.
مجله شماره 56 صفحه 21
آموزش از خانم فرانک آذری

آخرین اخبار