بنفشه امامی نیا در گفتگو با تابناک:
نمایشگاه بهاره از10لغایت 15اسفند ماه دایر می باشد
مدیر امور نمایشگاه بین المللی بهاره ویژه نوروز ۹۶ گفت: نمایشگاه بهاره از دهم تا پانزدهم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه پارک شاهد در ۲۰۰ غرفه با مساحت سه هزار مترمربع از امروز آغاز به کار کرد.
امامی نیا امروز در گفتگو با خبرنگار تابناک از کرمانشاه اظهار داشت: محصولاتی که در این نمایشگاه عرضه می شود شامل پوشاک، کیف وکفش، آجیل و خشکبار و شوینده است که از ساعت ده صبح تا نوزده عصر آماده بازدید عموم است.
مدیر امور نمایشگاه بین المللی گفت: همه ی محصولات عرضه شده تولیدات داخل استان است که توسط واحدهای صنفی، تولیدکنندگان تهیه و با معرفی صنعت معدن وتجارت استانذبرای حضور درنمایشگاه معرفی شده اند.
وی با بیان اینکه در زماندبرگزاری نمایشگاه تمام محصولات و کالاها قیکمت گذاری می شوند، افد: واحدهای نظارت اتاق اصناف ، صنعت معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی با بازرسی برویب قیمت محصولات نظارت دارند.
این مسئول گفت: این نمایشگاه با همکاری سازمان صنعت معدن وتجارت استان برپا و قیمت محصولات زیر قیمت بازار است تا کردم خرید مناسبی برای شب عید داشته باشند.
امامی ادامه داد: در سال گذشته کا نمایشگاه بهاره نداشتیم اما امسال در ساعت های اولیه افتتاح با استقبال خوب بازدیدکنندگان مواجه شد.
گفتگو از حدیث جمشیدی