به گزارش تابناک هرمزگان، شهرام کریمزادگان با بیان اینکه شیره خرما (دوشاب) طی فرایند جوشاندن خرما تهیه میشود، اظهار داشت: در شهرستان بستک پنج کارگاه شیرهپزی خرما با ظرفیت تولید سالانه 100 تن شیره خرما (دوشاب) فعالیت دارند.
وی عنوان کرد: پیشبینی میشود امسال به دلیل کم بودن خرمای درجه 2 و 3، تولید شیره خرما نسبت به سال قبل تغییری نداشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک گفت: سطح زیر کشت نخیلات این منطقه یکهزار و 820 هکتار است و سالانه حدود 4 هزار و 900 تن انواع خرما در این منطقه برداشت میشود.
کریمزادگان اضافه کرد: برای تولید شیره خرما از خرمای درجه 2 و 3، ارقام مرزبان، پیبا، زامردان و شاهانی استفاده میشود.
وی افزود: شیرههای خرمای تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی به استانهای تهران و اصفهان صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک تصریح کرد: مهمترین مزایای تولید دوشاب مصرف آن در بستهبندی انواع خرما با ادویههای مختلف و بالا بردن زمان نگهداری و مصونیت از آفات است.