نماینده مردم استان فارس در مجلس اعلام کرد؛

تنگه هرمز تحت اشراف کامل نیرو‌های مسلح ایران است

گروه استان‌ها - نماینده مردم شهرستان‌های جهرم و خفر در مجلس، با اشاره به بازدید این کمیسیون از طرح‌های زیرساختی جزیره قشم، از پیشرفت عملیات اجرایی پل خلیج‌فارس خبر داد و گفت: تنگه هرمز تحت اشراف کامل اطلاعاتی نیرو‌های مسلح ایران است وتحرکات کنترل می‌شود.
کد خبر: ۱۲۳۰۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۵ 02 October 2026

تنگه هرمز تحت اشراف کامل نیرو‌های مسلح ایران است

به گزارش خبرنگار تابناک در استان فارس؛ «محمدرضا رضایی‌کوچی» نماینده مردم شهرستان‌های جهرم و خفر در مجلس و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در جریان بازدید اعضای این کمیسیون از زیرساخت‌های عمرانی جزیره قشم، آخرین وضعیت پروژه‌های مهم این منطقه را بررسی کرد.

وی با اشاره به روند اجرای پروژه اتصال لافت به قشم موسوم به «پل خلیج‌فارس» اظهار کرد: این طرح با برنامه زمان‌بندی مشخص و توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) در حال اجراست و روند پیشرفت آن در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس کمیسیون عمران مجلس همچنین بررسی وضعیت شبکه برق، تأمین آب و خدمات‌رسانی به مردم جزیره قشم را از دیگر محور‌های این بازدید عنوان کرد و بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای زیرساخت‌ها و کیفیت خدمات در این منطقه تأکید کرد.

رضایی‌کوچی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز گفت: این آبراه تحت اشراف کامل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و تحولات و تردد‌های دریایی در این منطقه با رصد و کنترل نیرو‌های مسلح همراه است.

وی افزود: نیرو‌های مسلح کشور اشراف اطلاعاتی و عملیاتی کاملی بر تنگه هرمز دارند و هرگونه تحرک و تردد دریایی در این منطقه تحت رصد قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان با تأکید بر تداوم نظارت بر تحولات منطقه، اظهار کرد: اقتدار و اشراف نیرو‌های مسلح بر تنگه هرمز همچنان برقرار است.

آخرین اخبار