تابناک گزارش می‌دهد؛

موکب شهدای انتظامی کردستان/ خدمت‌رسانی ۲۴ ساعته به زائران اربعین با مشارکت مردم و خانواده‌های نیروهای مسلح + فیلم

گروه استان‌ها - موکب شهدای انتظامی فراجا در استان کردستان با تکیه بر مشارکت مردمی و حضور خانواده‌های نیروهای مسلح، از نخستین روز مردادماه فعالیت خود را برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی آغاز کرده و با ارائه خدمات فرهنگی، درمانی، اسکان و پذیرایی، به یکی از مراکز مهم پشتیبانی زائران در سنندج تبدیل شده است.
کد خبر: ۱۲۲۷۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۱ 04 August 2026

موکب شهدای انتظامی کردستان/ خدمت‌رسانی ۲۴ ساعته به زائران اربعین با مشارکت مردم و خانواده‌های نیروهای مسلح + فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، موکب شهدای انتظامی فراجا در استان کردستان همزمان با ایام اربعین حسینی، با هدف خدمت‌رسانی به زائران عتبات عالیات و مردم استان، فعالیت گسترده خود را در شهر سنندج آغاز کرده است.

مسئولان این موکب با بیان اینکه این مجموعه یک موکب کاملاً مردم‌پایه است، اعلام کردند بخش عمده خادمان آن را شهروندان سنندجی، خانواده‌های نیروهای مسلح و بازنشستگان تشکیل می‌دهند که با روحیه جهادی و داوطلبانه در خدمت زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) هستند.

در این موکب، غرفه فرهنگی با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعال است و برنامه‌هایی از جمله معرفی سیره شهدا، گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدای دفاع مقدس و شهدای جنگ اخیر برگزار می‌شود.

همچنین با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، خدمات مشاوره فرهنگی و دینی به زائران و شهروندان ارائه می‌شود تا پاسخگوی مسائل فرهنگی و اعتقادی مراجعه‌کنندگان باشد.

بخش بهداری موکب نیز با همکاری معاونت بهداری فرماندهی انتظامی و حضور پزشکان و کادر درمان، خدمات درمان سرپایی و مشاوره پزشکی را به زائران ارائه می‌کند.

علاوه بر این، خدماتی نظیر آرایشگاه، کفاشی و خیاطی نیز برای رفاه حال زائران در نظر گرفته شده است تا نیازهای روزمره آنان در طول مسیر سفر معنوی اربعین برطرف شود.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های این موکب، فراهم‌سازی امکانات اسکان برای خواهران و برادران زائر است. مسئولان موکب با اشاره به کمبود ظرفیت اسکان در برخی موکب‌های سطح شهر سنندج، تأکید کردند با برنامه‌ریزی انجام‌شده، شرایط مناسبی برای پذیرش و استراحت زائران فراهم شده است.

موکب شهدای انتظامی کردستان به صورت ۲۴ ساعته فعال است و در طول شبانه‌روز با توزیع چای، شربت، غذای گرم و سایر خدمات پذیرایی، از زائران و مراجعه‌کنندگان استقبال می‌کند.

به گفته مسئولان این موکب، روزانه چندین هزار پرس غذا در سه وعده میان زائران، مردم سنندج و عاشقان اهل بیت (ع) توزیع می‌شود.

از دیگر برنامه‌های شاخص این موکب، اجرای طرح نیابت از شهدا به ابتکار عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کشور است. در قالب این طرح، جمعی از کارکنان، خانواده‌ها و خادمان فراجا به نیابت از ۱۴ هزار شهید انتظامی و همچنین شهدای جنگ‌های اخیر عازم کربلای معلی می‌شوند.

بر اساس این طرح، هر زائر به عنوان سفیر و پیام‌آور یکی از شهدای انتظامی در مسیر پیاده‌روی اربعین حضور یافته و یاد و نام شهدا را در این اجتماع عظیم معنوی زنده نگه می‌دارد.

مسئولان موکب تأکید کردند فعالیت این مجموعه از اول مردادماه آغاز شده و تا پایان اربعین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز و اعلام ستاد عتبات عالیات، آمادگی تمدید خدمت‌رسانی به زائران را نیز دارند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار