فرمانده مرزبانی استان کردستان خبر داد؛

کشف ۱۰۰ هزار نخ سیگار قاچاق در مرزهای کردستان/ محموله ۷ میلیارد ریالی به مقصد نرسید

گروه استان‌ها - فرمانده مرزبانی استان کردستان از کشف ۱۰۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق به ارزش ۷ میلیارد ریال در نوار مرزی استان خبر داد و گفت: مرزبانان با اشراف اطلاعاتی و اجرای عملیات هدفمند، مانع انتقال این محموله شدند.
کد خبر: ۱۲۲۷۲۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۱ 29 July 2026

کشف ۱۰۰ هزار نخ سیگار قاچاق در مرزهای کردستان/ محموله ۷ میلیارد ریالی به مقصد نرسید

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، سردار «فرج رستمی»، فرمانده مرزبانی استان کردستان، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق کالا و تشدید کنترل و پایش مرزها، مرزبانان استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق شدند یک محموله بزرگ سیگار خارجی قاچاق را در مناطق مرزی شناسایی و توقیف کنند.

وی افزود: مرزداران با رصد دقیق تحرکات قاچاقچیان و کنترل مسیرهای احتمالی تردد، از برنامه انتقال این محموله مطلع شده و با اجرای اقدامات لازم، مسیرهای مورد استفاده قاچاقچیان را تحت پوشش قرار دادند.

فرمانده مرزبانی استان کردستان ادامه داد: قاچاقچیان پس از مشاهده حضور نیروهای مرزبانی و به دلیل کنترل‌های انجام شده، با سوءاستفاده از تاریکی هوا و شرایط جغرافیایی منطقه، محموله را رها کرده و از محل متواری شدند.

وی خاطرنشان کرد: در بازرسی از محل، ۱۰۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق کشف شد که بر اساس نظر کارشناسان، ارزش آن حدود ۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

سردار رستمی با تأکید بر تداوم برخورد قاطع با قاچاق کالا در مناطق مرزی، گفت: شناسایی و دستگیری عوامل مرتبط با این محموله در دستور کار مرزبانان قرار دارد و اقدامات لازم در این زمینه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

آخرین اخبار