استاندار چهارمحال و بختیاری مطرح کرد؛

برخورد قاطع با گران‌فروشی و احتکار در چهارمحال و بختیاری

گروه استان‌ها - استاندار چهارمحال و بختیاری از تشدید نظارت‌ها بر بازار و برخورد با متخلفان اقتصادی خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۵۹۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۸ 07 July 2026

برخورد قاطع با گران‌فروشی و احتکار در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار تابناک از استان چهارمحال و بختیاری، «جعفر مردانی» استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست ستاد تنظیم بازار گفت: عملکرد مسئولان در حوزه تنظیم بازار، مهم‌ترین معیار قضاوت مردم است و همه دستگاه‌ها باید برای کنترل تورم، ثبات قیمت‌ها و تأمین کالاهای اساسی بیش از گذشته تلاش کنند.

وی افزود: شرایط کشور حساس است و بازرسی‌ها و نظارت مستمر بر بازار تشدید می‌شود تا هیچ فرد سودجو و فرصت‌طلبی از شرایط موجود برای گران‌فروشی، کم‌فروشی یا احتکار استفاده نکند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تأمین کالاهای اساسی و حفظ آرامش روانی جامعه از اولویت‌های دولت است و با همکاری دستگاه‌های اجرایی، تولیدکنندگان، اصناف و شبکه توزیع، در روزهای گذشته هیچ خلل جدی در تأمین نیازهای اساسی مردم استان ایجاد نشد و این روند با قدرت ادامه پیدا می‌کند.

جعفر مردانی ادامه داد: آمادگی استان برای فصل برداشت گندم ضروری است و باید ذخیره‌سازی این محصول تسریع شود و پیگیری جدی برای پرداخت به‌موقع مطالبات گندم‌کاران صورت بگیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تأمین ذخایر راهبردی گندم اولویت دارد تا استان در این حوزه با مشکلی مواجه نشود.

جعفر مردانی بیان کرد: وضعیت جوجه‌ریزی و تأمین نهاده‌های دامی در استان مناسب است و با برنامه‌ریزی انجام‌شده، نباید در تأمین مرغ و نهاده‌های دامی مشکلی ایجاد شود و روند تأمین کالاهای اساسی به‌صورت مستمر رصد می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: فرمانداران مکلف هستند جلسات تنظیم بازار را به‌طور منظم در شهرستان‌ها برگزار کنند و بر تأمین کالاهای اساسی، ساماندهی توزیع آرد، نظارت بر نانوایی‌ها و تسریع در دوگانه‌سوز شدن واحدهای نانوایی نظارت جدی داشته باشند.

جعفر مردانی اظهار کرد: حفظ ثبات بازار و معیشت مردم مسئولیت همگانی است و همه دستگاه‌های عضو ستاد تنظیم بازار باید با همدلی و حضور میدانی، اجازه ندهند آرامش بازار استان خدشه‌دار شود و با هرگونه تخلف اقتصادی برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان از بازاریان فعال استان در زمان جنگ رمضان تقدیر کرد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار