اعزام ۶۰۰ نیروی داوطلب و امدادگران از خراسان‌شمالی به مشهد

گروه استان‌ها - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌شمالی از اعزام ۶۰۰ نفر از امدادگران، نجاتگران، داوطلبان و نیروهای درمان اضطراری این استان به مشهد مقدس خبر داد و گفت: این نیروها برای ارائه خدمات امدادی، درمانی و پشتیبانی به زائران آیین تشییع رهبر شهید در نقاط تعیین‌شده مستقر خواهند شد.
کد خبر: ۱۲۲۵۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۸ 08 July 2026

اعزام ۶۰۰ نیروی داوطلب و امدادگران از خراسان‌شمالی به مشهد

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، «ابوالفضل محبان» مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌شمالی، در آیین بدرقه اعضای جوانان، نیروهای امدادی و تیم‌های درمانی جمعیت هلال‌احمر استان، از اعزام گسترده نیروهای عملیاتی این جمعیت به مشهد مقدس خبر داد و اظهار کرد: در مجموع ۶۰۰ نفر از اعضای داوطلب، نجاتگران، امدادگران و تیم‌های درمان اضطراری برای خدمت‌رسانی به زائران آیین تشییع رهبر شهید به مشهد اعزام شدند.

وی با اشاره به روند اعزام نیروها افزود: مرحله نخست اعزام از صبح امروز با حرکت نیروهای شهرستان‌های استان و اعزام ۹ دستگاه اتوبوس انجام شد و در مرحله دوم نیز نیروهای شهرستان بجنورد و سایر تیم‌های عملیاتی در نوبت عصر به محل مأموریت خود اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی با بیان اینکه نیروهای اعزامی در قالب تیم‌های امداد و نجات، داوطلبی و درمان اضطراری فعالیت خواهند کرد، گفت: این تیم‌ها در نقاط از پیش تعیین‌شده مستقر شده و خدمات امدادی، درمانی و پشتیبانی مورد نیاز زائران را ارائه خواهند داد.

محبان با اشاره به مسئولیت محوله به هلال‌احمر خراسان شمالی در این مأموریت تصریح کرد: بر اساس تقسیم کار انجام‌شده، پوشش امدادی مسیر حدفاصل فرودگاه مشهد تا میدان ۱۵ خرداد بر عهده نیروهای این استان خواهد بود و تیم‌های درمان اضطراری نیز در ترمینال مسافربری مشهد مستقر می‌شوند.

وی با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل تیم‌های عملیاتی خاطرنشان کرد: نشست‌های توجیهی و هماهنگی برای نیروهای اعزامی در محل استقرار برگزار می‌شود تا تمامی خدمات با آمادگی، انسجام و سرعت عمل مطلوب به زائران ارائه شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی در پایان ابراز امیدواری کرد با همدلی، تلاش و آمادگی کامل نیروهای اعزامی، خدمات شایسته‌ای به زائران و شرکت‌کنندگان در آیین تشییع رهبر شهید ارائه شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار