حمله با سلاح سرد به نیرو‌های حراست بیمارستان شهید جلیل یاسوج/ ۴ نفر مجروح شدند

گروه استان‌ها- رئیس بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج با محکوم کردن حمله افراد مسلح به سلاح سرد به نیرو‌های حراست این مرکز درمانی، گفت: چهار نفر از نیرو‌های حراست در جریان این حادثه مجروح شدند و تاکنون سه نفر از ضاربان توسط پلیس دستگیر شده‌اند.
کد خبر: ۱۲۲۵۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۷ 01 July 2026

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کهگیلویه و بویراحمد، حمله افراد مسلح به سلاح سرد در بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج، یکی از مراکز درمانی مهم و استراتژیک استان، به زخمی شدن چهار نفر از نیرو‌های حراست این مرکز منجر شد؛ حادثه‌ای که نگرانی‌ها درباره امنیت مراکز درمانی را افزایش داده است.

«حسین هجر»، رئیس بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج با محکوم کردن این اقدام، اظهار کرد: مهاجمان با استفاده از سلاح سرد (چاقو) به نیرو‌های حراست که در حال انجام وظیفه و برقراری نظم و امنیت بیمارستان بودند، حمله کردند و چهار نفر از این نیرو‌ها را مجروح کردند.

وی افزود: حمله به نیرو‌های حراست تنها آسیب به یک بخش از بیمارستان نیست، بلکه تهدیدی مستقیم علیه امنیت کادر درمان، بیماران و همراهان آنان و همچنین اخلال در نظم عمومی و روند ارائه خدمات درمانی محسوب می‌شود.

امنیت مراکز درمانی خط قرمز است

هجر ادامه داد: امنیت پرسنل و حفظ آرامش فضای درمانی، خط قرمز بیمارستان شهید دکتر جلیل است و اجازه نخواهیم داد اقدامات مخل نظم، امنیت این مرکز درمانی را خدشه‌دار کند.

این مقام مسئول با درخواست از فرماندهی انتظامی استان و دستگاه قضایی برای رسیدگی ویژه به این پرونده، تأکید کرد: برخورد سریع، قاطع و قانونی با عاملان این حمله، نقش مهمی در بازگرداندن آرامش به محیط درمانی و پیشگیری از تکرار چنین حوادثی خواهد داشت.

آخرین وضعیت مجروحان و روند رسیدگی

هجر، در پایان با اشاره به وضعیت مصدومان خاطرنشان کرد: هم‌اکنون وضعیت سلامت چهار نیروی مجروح تحت نظر تیم‌های پزشکی قرار دارد و روند رسیدگی قضایی و انتظامی به این پرونده نیز در حال انجام است.

بر اساس اعلام منابع انتظامی، تاکنون سه نفر از ضاربان با اقدام سریع پلیس دستگیر شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر عوامل احتمالی این حادثه همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار