استاندار مرکزی تأکید کرد؛

هنر درمانگر آسیب‌های اجتماعی است / جامعه نیازمند نشاط و خوراک فرهنگی است

گروه استان‌ها - استاندار مرکزی در حاشیه افتتاح جشنواره فیلم فجر، با بیان اینکه جامعه در سال‌های اخیر آسیب‌های متعددی متحمل شده، نقش مؤثر هنر در کاهش این آسیب‌ها را یادآور شد و خواستار تأمین خوراک فرهنگی و نشاط اجتماعی برای مردم شد.
کد خبر: ۱۲۱۶۹۰۰
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۸ 04 February 2026

هنر درمانگر آسیب‌های اجتماعی است / جامعه نیازمند نشاط و خوراک فرهنگی است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان مرکزی «مهدی زندیه‌وکیلی» استاندار مرکزی عصر چهارشنبه در آیین افتتاح جشنواره فیلم فجر استان مرکزی در سالن پردیس سینمایی پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک با اشاره به زیرساخت‌های فرهنگی استان اظهار کرد: در حوزه هنر، اقدامات مهمی در استان مرکزی در حال انجام است که از جمله آنها می‌توان به تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی اشاره کرد که برخی از این پروژه‌ها با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود و در آستانه بهره‌برداری قرار دارند، البته توسعه فرهنگی باید در همه شهر‌های استان به‌صورت متوازن دنبال شود.

وی با بیان اینکه جامعه نیازمند خوراک فرهنگی و نشاط اجتماعی است، افزود: با وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی، پس از مطالبه جدی مردم در حوزه رفع آلودگی هوا، موضوع رفاه، تفریح و نشاط اجتماعی از اصلی‌ترین خواسته‌ها است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: جامعه در سال‌های اخیر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی متعددی متحمل شده است که هنر می‌تواند نقش موثری در کاهش این آسیب‌ها ایفا کند.

وی با مقایسه سینمای پیش و پس از انقلاب اسلامی اظهار کرد: سینمای قبل از انقلاب، چه از نظر کمی و چه هنری، گرفتار ابتذال فرهنگی بود و حرفی برای گفتن نداشت، اما سینمای پس از انقلاب اسلامی سراسر افتخار است و بر پایه‌های فرهنگی مستحکمی شکل گرفته که جمهوری اسلامی ایران را در عرصه فرهنگ در جهان مطرح کرده است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: متولیان هنر و فرهنگ باید هم‌تراز با بخش‌های تولیدی، صنعتی و کشاورزی مورد توجه قرار گیرند، چراکه فرهنگ زیربنای توسعه پایدار است.

زندیه‌وکیلی خاطرنشان کرد: جامعه در سال‌های اخیر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی متعددی متحمل شده است که هنر می‌تواند نقش موثری در کاهش این آسیب‌ها ایفا کند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار