رئیس پلیس راه استان ایلام خبر داد:

توقیف ۵۱ خودروی متخلف در محورهای برون شهری استان ایلام

گروه استان‌ها - رئیس پلیس راه استان ایلام گفت: در قالب طرح ویژه برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در محورهای مواصلاتی استان ۵۱ خودروی متخلف توقیف شدند.
کد خبر: ۱۲۱۶۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۸ 04 February 2026

توقیف ۵۱ خودروی متخلف در محورهای برون شهری استان ایلام

به گزارش خبرنگار  تابناک از استان ایلام، «ایرج مظفری»  رئیس پلیس راه استان ایلام اظهار کرد: در اجرای طرح ویژه برخورد با خودروهای دارای شکایت و تخلف، ۵۱ خودرو به صورت فیزیکی در محور های استان توقیف شدند.

وی با بیان اینکه تخلفات حادثه‌ساز مانند سرعت غیرمجاز، سبقت‌های غیرمجاز و حمل بار بیش از ظرفیت در اولویت برخورد قرار گرفته‌اند، افزود: تخلفات مربوط به شماره‌گذاری، اجرائیات، آلودگی صوتی و اضافه تناژ نیز به‌طور جدی کنترل شده‌اند.

رئیس پلیس راه استان ایلام هدف از اجرای این طرح را کاهش تصادفات، ارتقای ایمنی جاده‌ها و افزایش رضایت عمومی عنوان کرد و اظهار کرد: پلیس راه استان ایلام با جدیت در برابر تخلفات حادثه‌ساز ایستاده و اجازه نخواهد داد جان شهروندان به خطر بیفتد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار