
به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسانشمالی، «محمودرضا معموری» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسانشمالی، در نشست شورای اداری استان با اشاره به برگزاری ۱۴ جلسه کارگروه تنظیم بازار از ابتدای اجرای طرح حذف ارز ترجیحی گفت: خوشبختانه تاکنون در تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی نداشتیم.
وی با بیان اینکه در استان برنج پاکستانی درجه یک با کیلویی ۲۲۸ تومان توزیع شد، در حالی که در سایر استان این مبلغ ۲۷۰ تومان عرضه می شد، گفت: در مقطعی که بسیاری از دامداران در کشور تحت فشار بودند برای تامین نهاده ها، ما موفق شدیم ۶هزار تن نهاده را در اختیار دامداران قرار بدهیم .
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسانشمالی به کسب رتبه ۱۳ کشوری در حوزه سرمایه گذاری در ۶ ماهه اول امسال اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به زیر ساختهایی که داریم این رتبه قابل توجه است.
معموری همچنین از خرید ۱۲۵ تن پرتقال و ۱۳۰ تن سیب برای عید نوروز خبر داد و گفت: با این خرید ۲۵ درصد بیشتر از سهمیهای که برای استان در نظر گرفته شده بود، رسیدیم.
انتهای پیام/