درگفت وگو با تابناک مطرح شد:

کرمانشاه در وضعیت سفید آنفولانزا/ احتمال پیک جدید تا اردیبهشت وجود دارد

گروه استان‌ها- مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: از بین نمونه‌های اخذ شده از بیماران با علائم تنفسی، مورد مثبت آنفلوانزا گزارش نشده، اما در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی، امکان ورود دوباره به پیک آنفولانزا تا فروردین و اردیبهشت وجود دارد.
کد خبر: ۱۲۱۶۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ 03 February 2026

کرمانشاه در وضعیت سفید آنفولانزا/ احتمال پیک جدید تا اردیبهشت وجود دارد

 «سارا شاه‌آبادی» مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه، اظهار کرد: خوشبختانه در هفته گذشته از بین نمونه‌های اخذ شده از بیماران دارای علائم تنفسی، هیچ مورد مثبتی از آنفولانزا گزارش نشد و وضعیت استان در حال حاضر سفید است.

وی افزود: با این حال آنفولانزا ممکن است تا فروردین و اردیبهشت نیز بروز پیدا کند و در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی و عدم مراقبت از سالمندان و کودکان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای، امکان ورود استان به پیک جدید آنفولانزا وجود دارد.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌ها تصریح کرد: کاهش موارد مثبت نشان‌دهنده وضعیت پایدار فعلی است، اما باید مراقبت‌های بهداشتی ادامه یابد تا از شیوع مجدد جلوگیری شود.

شاه‌آبادی تاکید کرد: مردم باید اصول پیشگیری از جمله استفاده از ماسک در محیط‌های شلوغ، شست‌وشوی دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی را مدنظر داشته باشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی مرکز بهداشت استان، حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع مجدد آنفولانزا در گروه‌های آسیب‌پذیر است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار