شهردار پردیس تأکید کرد؛

بازدید شهردار پردیس از پروژه‌های کلیدی منطقه ۲ و تأکید بر تسریع عملیات اجرایی

گروه استان‌ها -شهردار پردیس در بازدید از پروژه‌های منطقه ۲، بر لزوم تأمین اعتبار و اجرای سریع‌تر طرح‌های عمرانی به‌منظور افتتاح در دهه فجر تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۶۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳ 02 February 2026

بازدید شهردار پردیس از پروژه‌های کلیدی منطقه ۲ و تأکید بر تسریع عملیات اجرایی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران،« مهدی رضایی مالیدره»، شهردار پردیس، با اولویت‌دهی به پروژه‌های عمرانی منطقه ۲، به‌صورت مستقیم و میدانی از روند پیشرفت پروژه‌های مهم این منطقه بازدید و بر تسریع در اجرا، تأمین اعتبار و رفع موانع تأکید کرد.

این بازدید با حضور معاونان و مدیران شهری و با هدف پایش دقیق وضعیت پروژه‌ها و صدور دستورات لازم برای شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی صورت گرفت.

شهردار و هیئت همراه بازدید خود را از احداث بازار میوه و تره‌بار فاز ۵ آغاز کردند. در ادامه، با حضور در محل احداث ساختمان ناحیه که افتتاح آن در دهه فجر هدف‌گذاری شده، بر لزوم تأمین اعتبار به‌موقع و رفع سریع مشکلات احتمالی تأکید شد.

از دیگر پروژه‌های مورد بررسی، احداث سوله نمک در ناحیه ۲ بود که موانع پیش‌رو و میزان پیشرفت فیزیکی آن ارزیابی و راهکار‌های عملیاتی ارائه شد. همچنین، احداث مسجد بلوار صداقت با توجه به اهمیت مذهبی و اجتماعی آن، از نظر فرآیند اجرایی، مشکلات و وضعیت بودجه مورد بررسی قرار گرفت. در بخش فضای سبز نیز، احداث بوستان اقاقیا و پیگیری انشعابات و نیاز‌های آن در دستور کار مدیران قرار گرفت.

شهردار پردیس در ادامه با حضور در محل احداث بازار میوه و تره‌بار فاز ۱۱، بر رعایت زمان‌بندی و پیشرفت فیزیکی این پروژه کاربردی تأکید کرد. همچنین، با تمرکز بر توسعه فاز ۱۱، اجرای سریع‌تر پروژه مدرسه این منطقه را خواستار شد و دستور پیگیری برای اصلاح قرارداد‌ها و تأمین بودجه لازم را صادر نمود.

در این بخش، محل‌های پیشنهادی برای احداث ساختمان اسکان کارگری و مدرسه در فاز ۱۱ نیز بررسی شد. مقرر شد اقدامات لازم برای واگذاری زمین‌های مورد نیاز جهت احداث سرانه‌های شهری و همچنین تفویض اختیار برخی پروژه‌ها به مناطق، با سرعت بیشتری پیگیری شود.

در بخش دیگری از این بازدید، بر آذین‌بندی و زیباسازی منطقه ۲ به مناسبت ایام دهه فجر و ایام شعبانیه تأکید شد تا فضای شهری هماهنگ با این مناسبت‌های مذهبی و ملی آراسته شود.

شهردار پردیس در پایان، خطاب به مدیران حاضر، بر نظارت مستمر، گزارش‌دهی دوره‌ای و بسیج تمامی امکانات برای پیشبرد پروژه‌ها مطابق با برنامه زمان‌بندی شده تأکید کرد و خواستار همکاری حداکثری دستگاه‌های ذیربط برای تحقق به‌موقع این پروژه‌های عمرانی و شهری شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار