نماینده ولی‌فقیه در کردستان در گفت‌وگو با تابناک عنوان کرد؛

استقلال، خودباوری و اتکای به مردم مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است + فیلم

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران پس از گذشت ۴۷ سال، دستاوردهای عمیق و ماندگاری در عرصه استقلال، خودباوری ملی و خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه در مناطق مرزی به همراه داشته است، گفت: پشتوانه اصلی انقلاب اسلامی مردم هستند و حفظ امید، اعتماد عمومی و بصیرت اجتماعی مهم‌ترین وظیفه امروز جامعه به‌ویژه جوانان و رسانه‌هاست.
کد خبر: ۱۲۱۶۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴ 02 February 2026

استقلال، خودباوری و اتکای به مردم مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است + فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالرضا پورذهبی»، نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، در گفت‌وگوی اختصاصی با این رسانه و به مناسبت دهه مبارک فجر، با تبریک ایام‌الله فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به تشریح مهم‌ترین دستاوردها، نقش مردم کردستان، وظایف نسل جوان، مسئولیت رسانه‌ها و راهکارهای تقویت امید اجتماعی پرداخت.

تابناک: با گذشت ۴۷ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مهم‌ترین دستاورد انقلاب از نگاه حضرت‌عالی چیست؟

وی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی داشته است، اظهار کرد: به نظر بنده مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، استقلال کشور، خودکفایی، خودباوری و نگاه شایسته‌ای است که یک ایرانی امروز نسبت به خود، هویت ملی و دینی‌اش پیدا کرده است. این دستاورد بزرگ در سایه رهبری امام راحل (ره) و هدایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی مردم به شایستگی محقق شده است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان افزود: انقلاب اسلامی نگاه وابسته و تحقیرآمیز گذشته را کنار زد و به مردم ایران عزت، اعتمادبه‌نفس و هویت مستقل بخشید.

تابناک: مردم استان کردستان در سال‌های پس از انقلاب چه جایگاهی در پاسداری از ارزش‌های انقلاب داشته‌اند؟

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «میزان رأی ملت است»، تصریح کرد: همیشه پشتیبانی مردم عامل اصلی موفقیت انقلاب بوده است. مردم کردستان در طول دهه‌های گذشته، در مقاطع حساس، با حضور در انتخابات، راهپیمایی‌ها و صحنه‌های مختلف، حمایت خود را از انقلاب اسلامی نشان داده‌اند.

وی گفت: ده‌ها انتخابات، راهپیمایی‌های متعدد و حضور پررنگ مردم در مناسبت‌هایی همچون ۲۲ بهمن نشان می‌دهد که انقلاب اسلامی ایران پشتوانه‌ای مردمی دارد و همه ارکان آن مشروعیت خود را از مردم می‌گیرند.

تابناک: انقلاب اسلامی چه دستاوردهای ملموسی برای مناطق مرزی استان کردستان به همراه داشته است؟

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به خدمات زیربنایی انجام‌شده پس از انقلاب اظهار کرد: مهم‌ترین دستاوردهای ملموس انقلاب در مناطق مرزی، توسعه خدمات اساسی همچون گاز، برق، راه، مخابرات و آب‌رسانی است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌ها، حتی کم‌جمعیت‌ترین روستاهای استان نیز امروز از نعمت گاز برخوردار هستند. همچنین پروژه‌های مهمی همچون تأمین آب شرب بانه در قالب حرکت‌های جهادی انجام شده است. اگرچه چالش‌هایی وجود دارد، اما دستاوردهای انقلاب در مقایسه با قبل از آن کاملاً روشن و قابل مشاهده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با یادآوری حضور خود در کردستان در سال‌های ابتدایی جنگ تحمیلی گفت: تفاوت کردستان امروز با دوران پیش از انقلاب و حتی دوران جنگ، کاملاً ملموس است و امیدواریم این استان به جایگاه شایسته خود در عرصه آبادانی، مدیریت و عزت ملی دست یابد.

تابناک: به نظر شما مهم‌ترین وظیفه امروز جوانان در قبال انقلاب اسلامی چیست؟

وی با تأکید بر ضرورت افزایش آگاهی نسل جوان گفت: جوانان باید مطالعه کنند، تاریخ بخوانند، بصیرت و آگاهی پیدا کنند و از گذشته کشور مطلع باشند. دهه فجر یادآور این واقعیت است که میلیون‌ها نفر با حضور آگاهانه خود، رژیم سلطنتی را کنار زدند.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان افزود: اگر تاریخ به درستی خوانده نشود، ممکن است عده‌ای دچار شبهه و نگاه نادرست به گذشته شوند، بنابراین توجه به آگاهی تاریخی یک ضرورت جدی است.

تابناک: رسانه‌های انقلابی و مطالبه‌گر چه نقشی در مقابله با جنگ شناختی دشمن دارند؟

وی، با اشاره به مسئولیت خطیر رسانه‌ها گفت: رسانه‌های انقلابی باید خدمات انقلاب، نگاه انسانی نظام اسلامی و رویکردهای عدالت‌محور آن را به‌درستی تبیین کنند. همچنین در شرایط حساس، تهدیدها و جنگ‌های روانی، رسانه‌ها باید امیدآفرین، آرامش‌بخش و وحدت‌آفرین باشند.

حجت‌الاسلام پورذهبی، تأکید کرد: مقابله با جنگ شناختی دشمن بدون نقش‌آفرینی آگاهانه رسانه‌ها ممکن نیست.

تابناک: برای تقویت اعتماد عمومی و افزایش امید اجتماعی چه راهکاری پیشنهاد می‌کنید؟

وی گفت: اگر مردم ببینند خدمتگزارانشان در کنار آن‌ها هستند، با آن‌ها زندگی می‌کنند و صادقانه تلاش می‌کنند، قطعاً قدردان خواهند بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی، با اشاره به توصیه‌های اخیر مقام معظم رهبری به دولتمردان افزود: این توصیه‌ها تنها مختص مسئولان نیست، بلکه همه ما باید چند برابر تلاش کنیم تا رضایت خداوند، اهل‌بیت(ع) و مردم را به دست آوریم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار