دبیر قرارگاه مرکزی بسیج سازندگی و محرومیت زدایی سپاه خبر داد:

تلاش برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مالی با حمایت بسیج سازندگی سپاه کرمانشاه

گروه استان‌ها - دبیر قرارگاه مرکزی بسیج سازندگی و محرومیت زدایی سپاه، در حاشیه بازدید از کانون اصلاح و تربیت کرمانشاه، از تلاش برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مالی خبر داد و بر تعامل خوب دستگاه قضایی و اداره زندان‌ها در این زمینه تاکید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۶۶۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳ 02 February 2026

تلاش برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مالی با حمایت بسیج سازندگی سپاه کرمانشاه

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه  ، سردار«سید ضیاءالدین حزنی» دبیر قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه، در حاشیه بازدید از کانون اصلاح و تربیت کانون اصلاح و تربیت با «حضور سردار مسعود قنبری» جانشین فرمانده سپاه نبی‌اکرم(ص)، «مجتبی محمدی» مدیرکل زندان‌های استان کرمانشاه ،« محمد محمودی» رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کرمانشاه و « سعید موسوی» دادستان نظامی کرمانشاه، «مهرداد چراغی» نماینده بسیج حقوقدانان، اظهار کرد: این بازدید در راستای ایجاد زمینه آزادی زندانیان و محرومیت زدایی و کمک یکسان به همه اقشار جامعه صورت گرفت.

وی افزود: هدف اصلی بررسی وضعیت زندانیان و به‌ویژه کمک به آزادی محکومان جرائم غیرعمد مالی عنوان شد که به دلیل بدهی در حبس به سر می‌برند. سردار حزنی در این زمینه قول مساعد داد تا زمینه آزادی این دسته از زندانیان فراهم شود.

دبیر قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه، با اشاره به تعامل خوب دستگاه قضایی و اداره زندان‌ها، تصریح کرد: دستگاه قضایی با استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قانونی می‌کوشد تا زندانیان واجد شرایط را به شکلی سعادتمند به جامعه بازگرداند.

لازم به ذکر است طی مراسمی از یک نمونه تخته گلیم فرش دست‌بافت زندانیان بهره‌برداری و چله‌بری شد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار