رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه خبر داد:

کشف بیش از ۱۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در قصرشیرین

گروه استان‌ها -رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه از کشف ۱۰ هزار و ۳۶۸ لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال در بازارچه مرزی پرویزخان شهرستان قصرشیرین خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۶۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳ 31 January 2026

کشف بیش از ۱۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در قصرشیرین

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه و به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ «فرامرز منصوری» رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه ،اظهارکرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین گشتزنی در بازارچه پرویزخان به چند دستگاه وسیله نقلیه مشکوک و جهت بازرسی آن‌ها را متوقف کردند.

وی ادامه داد: در بازرسی‌های انجام گرفته از خودرو‌های توقیفی، ۱۰ هزار و ۳۶۸ لیتر گازوئیل قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به دستگیری ۱۱ نفر، از تشکیل پرونده‌هایی در این راستا خبر داد و گفت: بررسی‌های تکمیلی در دست اقدام قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار