رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خبر داد:

تحقق سازش در ۵۳ درصد پرونده‌های ورودی به شورا‌های حل اختلاف کرمانشاه

گروه استان‌ها- رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد مطلوب شورا‌های حل اختلاف استان در دی‌ماه سال ۱۴۰۴، از تحقق سازش در حدود ۵۳ درصد از پرونده‌های ورودی به این شورا‌ها خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۶۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶ 31 January 2026

تحقق سازش در ۵۳ درصد پرونده‌های ورودی به شورا‌های حل اختلاف کرمانشاه

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «شهرام کرمی» رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه ، با بیان اینکه شورا‌های حل اختلاف نقش مهمی در کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی و گسترش فرهنگ صلح و سازش دارند، اظهار کرد: در دی‌ماه سال جاری، بیش از نیمی از پرونده‌های ارجاعی به شورا‌های حل اختلاف استان با تلاش اعضا، صلح‌یاران و همکاری طرفین دعوا، به سازش ختم شده است.

وی افزود: این آمار نشان‌دهنده اعتماد مردم به شورا‌های حل اختلاف و کارآمدی این نهاد مردمی در حل‌وفصل اختلافات، بدون ورود به فرآیند‌های طولانی دادرسی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با قدردانی از زحمات اعضای شورا‌های حل اختلاف، صلح‌یاران و کارکنان این مجموعه تصریح کرد: سیاست دستگاه قضایی بر توسعه صلح و سازش، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مردمی و کاهش تنش‌های اجتماعی است و شورا‌های حل اختلاف در این مسیر نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: تقویت شورا‌های حل اختلاف و ترویج فرهنگ گفت‌و‌گو و مصالحه، گامی مؤثر در راستای تحقق عدالت ترمیمی، کاهش اطاله دادرسی و افزایش رضایتمندی عمومی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار