استاندار لرستان مطرح کرد؛

تکمیل سد «معشوره» تا پایان ۱۴۰۶

گروه استان‌ها - استاندار لرستان با اشاره به اهمیت توسعه متوازن شهرستان‌های استان گفت: سد «معشوره» که یکی از عوامل کاهش خسارات سیل ۹۸ در پلدختر می‌توانست باشد، پس از سال‌ها وقفه، با تأمین اعتبار یک‌همتی وارد فاز اجرایی جدی شده و تا پایان سال ۱۴۰۶ تکمیل خواهد شد.
کد خبر: ۱۲۱۶۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴ 30 January 2026

سد «معشوره» تا پایان ۱۴۰۶ تکمیل می‌شود

به گزارش خبرنگار تابناک از استان لرستان؛ سید «سعید شاهرخی» استاندار لرستان، اظهار کرد: شهرستان پلدختر و مردم این منطقه همانند سایر شهرستان‌های استان برای مدیریت استان اهمیت ویژه‌ای دارند.

وی با بیان اینکه یکی از خسارات واردشده به پلدختر در سیل سال ۱۳۹۸ ناشی از عدم ساخت سد «معشوره» بود، افزود: این سد طی ۲۰ سال گذشته تنها ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده بود، اما امسال با استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ و همراهی نمایندگان، یک همت اعتبار برای آن تأمین شده است.

استاندار لرستان در ادامه گفت: تلاش داریم عملیات اجرایی سد معشوره تا پایان سال ۱۴۰۶ به سرانجام برسد تا بخشی از مشکلات مردم منطقه مرتفع شود.

شاهرخی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از اقدامات وزیر میراث‌فرهنگی، ثبت جهانی محوطه‌های پیش از تاریخ دره خرم‌آباد را افتخاری بزرگ برای لرستان دانست و گفت: تأیید یونسکو، مهر جهانی بر تمدن بیش از ۶۳ هزارساله لرستان است و ظرفیت‌های مهمی برای توسعه گردشگری ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به جابه‌جایی پادگان اطراف قلعه تاریخی فلک‌الافلاک افزود: با تأکید وزیر میراث‌فرهنگی، تا پیش از آغاز سال جدید تغییرات مهمی برای دسترسی بهتر مردم به این مجموعه تاریخی انجام خواهد شد.

استاندار لرستان با بیان اینکه این استان دارای پنج هزار اثر واجد ارزش ملی است، اظهار امیدواری کرد ثبت جهانی بزرگ‌ترین زمین‌لغزش جهان به‌صورت مشترک با استان ایلام، به‌عنوان دومین ثبت جهانی لرستان محقق شود.

شاهرخی همچنین با اشاره به شرایط تحریم و محرومیت‌ها گفت: لرستان امروز به یک کارگاه فعال تبدیل شده و با بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی نظیر اوراق مرابحه، مولدسازی، بخش خصوصی و اعتبارات دولتی، تاکنون ۲.۱ همت منابع از محل مولدسازی جذب شده است.

وی افزود: مجموع منابع جذب‌شده استان تا پایان دی‌ماه به ۴۰ همت رسیده است.

استاندار لرستان راه‌آهن را از ضرورت‌های توسعه استان دانست و گفت: پروژه راه‌آهن در قالب ۳۰ قطعه فعال است و هم‌اکنون ۷۰۰ نفر در آن مشغول به کار هستند. تلاش ما بر این است که مسیر راه‌آهن از معمولان و پلدختر نیز عبور کند تا این شهرستان‌ها از مزایای اقتصادی آن بهره‌مند شوند.

شاهرخی در پایان از تکمیل ایستگاه پمپاژ «جایدر» در بهار آینده خبر داد و افزود: در محور جدید پلدختر–خرم‌آباد، آسفالت قطعه اول انجام شده و تأمین مالی قطعات دوم و سوم در دست پیگیری است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار