اداره کل اطلاعات استان مرکزی اعلام کرد؛

بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریب‌گر اموال مردم در اغتشاشات استان مرکزی

گروه استان‌ها - اداره کل اطلاعات استان مرکزی از شناسایی و بازداشت ۷۰ تن از عاملان اصلی و تخریب‌گر اموال عمومی و مردم در جریان ناآرامی‌های اخیر این استان خبر داد. این افراد با کمک گزارش‌های مردمی و توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۲۱۶۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴ 28 January 2026

بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریب‌گر اموال مردم در اغتشاشات استان مرکزی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان مرکزی، اداره کل اطلاعات استان مرکزی با انتشار بیانیه‌ای از بازداشت ۷۰ نفر از عناصر اصلی و تخریب‌گر در جریان اغتشاشات اخیر این استان خبر داد.

در این بیانیه با اشاره به همکاری گسترده مردم و گزارش‌های مردمی تأکید شده است: سربازان گمنام امام زمان (عج) با بهره‌گیری از این اطلاعات، شبکه عاملان اغتشاش و تخریب اموال عمومی و مردم را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی توقف کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، برخی از اقدامات تخریبی و خشونت‌آمیز افراد دستگیرشده که به روش‌های گروهک تروریستی داعش توصیف شده، شامل موارد زیر است:

آتش‌زدن اماکن و اموال مردم از جمله مغازه‌های شخصی در خیابان مولوی اراک و شهرستان محلات

حمله به یک داروخانه در شازند

به آتش کشیدن، تخریب و تعدی به اماکن مذهبی و دینی از جمله مسجد خاتم‌الانبیا (ص) اراک، امامزاده عبدالله و آمنه خاتون (س) اراک و حوزه علمیه المهدی (عج)

حمله و آتش‌زدن خودرو‌های امدادی شامل یک آمبولانس در خمین و یک خودروی آتشنشانی در ساوه

حمله به نیرو‌های حافظ امنیت

حمله به اماکن آموزشی از جمله یک دبیرستان در اراک و اداره آموزش و پرورش شهرستان محلات

در این بیانیه تصریح شده که پرونده متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شده و پیگیری‌های اطلاعاتی برای شناسایی و دستگیری سایر عناصر مرتبط ادامه دارد.

اداره کل اطلاعات استان مرکزی ضمن تشکر از آگاهی‌بخشی و همکاری مردم، هشدار داد که قاطعانه با هرگونه اقدام علیه امنیت عمومی و تخریب اموال مردم برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار