فرمانده انتظامی استان کرمانشاه خبرداد:

کشف ۱۲۰ میلیارد ریال محموله لوازم یدکی قاچاق در کرمانشاه

گروه استان‌ها -فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف ۸ هزار قطعه انواع لوازم یدکی خودرو به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در کرمانشاه خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۶۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷ 28 January 2026

کشف ۱۲۰ میلیارد ریال محموله لوازم یدکی قاچاق در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار تابناک ازاستان کرمانشاه و به نقل از خبرگزاری پلیس، سردار "«مهدی حاجیان» فرمانده انتظامی استان کرمانشاه اظهار کرد: پس از اطلاع پلیس مبنی بر دپوی تعداد زیادی لوازم یدکی قاچاق در شهر کرمانشاه، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی با انجام کار‌های اطلاعاتی موفق به شناسایی انبار مورد نظر در یکی از محلات شهر کرمانشاه شده و پس از هماهنگی‌های لازم نسبت به انجام بازرسی اقدام کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در بازرسی‌های انجام گرفته از انبار مورد نظر، ۸ هزار قطعه انواع لوازم یدکی قاچاق که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به ۱۲۰ میلیارد ریال می‌رسید، کشف شد.

وی همچنین با اشاره به پلمب انبار مورد نظر، از دستگیری یک نفر در این راستا و معرفی به دستگاه قضائی خبر داد.

حاجیان در پایان با بیان اینکه برخورد با قاچاق و افراد قاچاقچی جزو اصلی‌ترین برنامه‌های پلیس کرمانشاه است، گفت: شهروندان می‌توانند با شماره ۳۰۱۱۰ اطلاعات خود را در این زمینه به پلیس امنیت اقتصادی گزارش کنند. 

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار