فرماندار شهرستان ری هشدار داد؛

کوتاهی برخی دستگاه‌ها در ثبت آمار اشتغال، رتبه شهرستان را پایین آورده است

گروه استان‌ها - معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، با انتقاد از کوتاهی برخی دستگاه‌ها در ثبت آمار اشتغال، هشدار داد و گفت: تحقق اشتغال در این شهرستان شایسته جایگاه صنعتی و اقتصادی آن نیست و خواستار اقدام فوری و جدی همه دستگاه‌ها شد.
کد خبر: ۱۲۱۶۲۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷ 26 January 2026

کوتاهی برخی دستگاه‌ها در ثبت آمار اشتغال، رتبه شهرستان را پایین آورده است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «بیژن سلیمان پور» معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری روز دوشنبه در دهمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ری که در سالن جلسات شهدای مدافع حرم فرمانداری برگزار شد اظهار کرد: متأسفانه برخی دستگاه‌ها در ثبت آمار اشتغال در سامانه سراسری رصد کوتاهی کرده‌اند. غفلت و تعلل بعضی ادارات و مشکلات سیستمی موجود باید هرچه سریع‌تر جبران شود. همه دستگاه‌ها موظف‌اند اطلاعات خود را به‌صورت فوری در سامانه ثبت کنند.

وی با اشاره به اینکه اکثریت دستگاه‌ها تعهدات خود را تاکنون تکمیل کرده‌اند افزود: اما کوتاهی چند اداره باعث افت رتبه ری در سطح استان تهران شده است. این جایگاه شایسته شهرستانی با ظرفیت‌های صنعتی و اقتصادی ری نیست.

فرماندار ویژه شهرستان ری با تأکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر اقتصادی گفت: ری بزرگ‌ترین شهرک صنعتی کشور، شهرک انرژی، یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌ها و بزرگ‌ترین مجتمع دامپروری کشور را در خود جای داده است. همچنین در بسیاری از شاخص‌های صنعتی، اقتصادی، کشاورزی و سرمایه‌گذاری هم‌تراز با برترین استان‌های کشور هستیم، اما متأسفانه رتبه فعلی تحقق اشتغال شایسته این شهرستان نیست.

سلیمان‌پور خطاب به دستگاه‌های ناقص‌کار تصریح کرد: تمامی دستگاه‌هایی که تاکنون میزان تعهد اشتغال خود را تکمیل نکرده‌اند موظف‌اند تا پایان ماه جاری اطلاعات لازم را در سامانه رصد ثبت کنند. ادارات تأمین اجتماعی، بانک‌ها، سازمان نظام مهندسی، آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، آموزش فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی و شهرداری‌ها می‌توانند نقش مؤثری در تحقق این هدف ایفا کنند.

وی در پایان با اشاره به مشکلات سامانه رصد گفت: نظرات، انتقادات و پیشنهادهای دستگاه‌ها باید جمع‌آوری و پس از بررسی با محوریت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برای طرح در جلسات استانی و ملی ارسال شود تا در سال‌های آینده با حداقل مشکلات مواجه باشیم.

انتهای پیام /

آخرین اخبار