رئیس آبفای دماوند اعلام کرد؛

قطعی آب در سرمای زیر صفر درجه دماوند

گروه استان‌ها - رئیس آبفای دماوند با هشدار نسبت به کاهش قابل توجه ذخایر آبی در پی پدیده یخ‌زدگی زمین، از اعمال قطعی‌های ساعتی آب در برخی مناطق خبر داد و بر لزوم صرفه‌جویی جدی شهروندان تأکید کرد.
کد خبر: ۱۲۱۶۱۲۵
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱ 25 January 2026

قطعی آب در سرمای زیر صفر درجه دماوند

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «محمدمهدی قربانی»، رئیس آبفای شهر دماوند با اشاره به تأثیر آب‌وهوای سرد بر منابع آبی منطقه، از کاهش محسوس ذخایر آبی خبر داد و گفت: در روز‌های اخیر به‌دلیل یخ‌زدگی زمین، کاهش شدید دبی چاه‌های تأمین آب و هم‌زمان افزایش مصرف مشترکان، سطح ذخیره مخازن آب با افت قابل توجهی مواجه شده است.

وی افزود: به‌منظور مدیریت شبکه توزیع و پیشگیری از بروز مشکلات گسترده‌تر در تأمین آب شرب، ناچار به اعمال قطعی‌های ساعتی آب در برخی از مناطق و شهرک‌های منطقه مهک شده‌ایم.

قربانی در تشریح برنامه زمان‌بندی قطعی آب تصریح کرد: بر این اساس، از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ شهرک مهک از پایین‌دست خیابان یادگار امام (ره) تا خیابان ۶۰ متری بعثت با قطعی آب مواجه خواهند بود.

همچنین از ساعت ۱۴ تا ۱۸ ارتفاعات مهک تا ابتدای خیابان یادگار امام (ره) و از ساعت ۱۴ تا ۱۷ پایین‌دست خیابان ۶۰ متری بعثت، میدان گل‌ها و خیابان‌های زنبق مشمول این قطعی موقت می‌شوند.

رئیس آبفای دماوند ضمن عذرخواهی از شهروندان برای ایجاد محدودیت موقت تأکید کرد: این محدودیت‌ها موقتی است و با بهبود شرایط، در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد.

وی در پایان از مشترکان خواست تا با مدیریت مصرف و صرفه‌جویی در استفاده از آب، مجموعه آبفا را در حفظ پایداری شبکه توزیع یاری کنند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار