دادستان کرمانشاه خبر داد:

کشف و انهدام باند بزرگ جعل، کلاهبرداری و زمین‌خواری در کرمانشاه

گروه استان‌ها -دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت:در پی اقدامات قضایی و امنیتی و با همکاری حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان، یکی از باند‌های جعل، کلاهبرداری و زمین‌خواری در کرمانشاه شناسایی و منهدم شد.
کد خبر: ۱۲۱۶۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱ 24 January 2026

کشف و انهدام باند بزرگ جعل، کلاهبرداری و زمین‌خواری در کرمانشاه

به گزارش خبرنگارتابناک از استان کرمانشاه ، «حمیدرضا کریمی »دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه  در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، اظهارکرد: این باند متشکل از ۳۸ متهم است که عنوان اتهامی علیه آنان جعل، کلاهبرداری و زمین خواری است.

وی بااشاره به اقدامات انجام شده برای دستگیری این افراد، افزود: در جریان تحقیقات، تعدادی سردفتر، وکیل دادگستری، کارمند ثبت اسناد و کارمند ثبت احوال نیز شناسایی و بازداشت شده‌اند.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: این باند اقدام به جعل سند ۲۵ قطعه زمین کرده که برآورد‌های کارشناسی نشان می‌دهد ارزش اموال توقیف شده بیش از هزار میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: تعداد قابل توجهی از اسناد کشف شده فاقد اصالت و مدارک معتبر قانونی است.

کریمی تعداد شکات این پرونده را حدود بیست نفر اعلام کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه بر اساس اسناد و مدارک موجود، صدور کیفرخواست برای متهمین صادر شده، عنوان کرد: این پرونده حجیم و پیچیده شامل حدود ۴۸ جلد و ۹۰۰۰ صفحه مستندات است و برای رسیدگی به جرائم این باند پرونده به دادگاه ارسال شده است.

دادستان کرمانشاه اضافه کرد: صدور کیفرخواست برای تمامی متهمان در حدود ۱۰۹ صفحه تنظیم و صادر شده است.

وی خاطرنشان کرد: استمرار مبارزه با جرایم اقتصادی، حفظ حقوق شهروندان، تحقق عدالت، اجرای عدالت سریع و قاطعانه و تامین امنیت جامعه مورد تاکید دستگاه قضایی استان قرار دارد.

کریمی یادآورشد: متهمین در حال حاضر با قرار تأمین کیفری در بازداشت به سر می‌برند و مراحل بررسی و پیگیری قضایی در حال انجام است.

وی در پایان با تاکید براینکه شهروندان باید هوشیاری خود را در برابر باند‌های جعل و کلاهبرداری حفظ کنند، اعلام کرد: این باند با شگرد‌های پیچیده و سوء استفاده از خلأ‌های موجود مبادرت به جعل اسناد رسمی جهت انتقال بیش از ۲۰ قطعه از املاک شهروندان و املاک دولتی کرده است.

منبع: تابناک
آخرین اخبار