
به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسانشمالی، «بهمن نوری» استاندار خراسانشمالی، در جلسه ستاد مدیریت بحران با تاکید بر اینکه باید با حداکثر ظرفیت کار کرد، اظهار کرد: نحوه خدمت رسانی و عملکرد دستگاه های اجرایی برای این روزها بسیار مهم است .
وی در ادامه خدماترسانی بهتر و سهلتر را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: سطح رضایتمندی مردم باید افزایش یابد رضایت مردم، رضایت خدا را بهدنبال خواهد داشت.
استاندار خراسانشمالی، اسکان ضروری 653 نفر مسافر را از اقدامات و عملکرد مطلوب مجموعه خدمات رسان استان دانست و بر استمرار این عملکرد تاکید کرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر محورهای اصلی بازگشایی شده و 3 هزارتن نمک پاشی نیز صورت گرفته اما راه بسته روستاهای شهرستان ها نیازمند اقدامات ویژه از سوی فرمانداران، بخشداران و کمک از بخش محلی است لذا تمام امکانات باید پای کار باشد.
وی بر حل مشکلات آب رسانی و برق رسانی روستاهای درگیر برف و کولاک تاکید و افزود: مراکز درمانی در اولویت بازگشایی قرار گیرد و تدبیر ویژه شود.
نوری در پایان ارسال سوخت را در اولویت نخست اقدامات دستگاه های متولی دانست و گفت: باید استاندارد سازی موتور خانهها و فرهنگ استفاده نیز در درجه اهمیت بالا نیز قرار گیرد.
انتهای پیام/