
به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، محور ارتباطی فیروزکوه به استان مازندران، به علت بارش شدید برف، کولاک و مه غلیظ که دید رانندگان را به طور خطرناکی کاهش داده، تا اطلاع ثانوی مسدود شد.
«ابوالفضل زمانینژاد»، فرماندار فیروزکوه، با اعلام این خبر گفت: به علت کولاک شدید و انسداد محور فیروزکوه به مازندران در منطقه سوادکوه، امکان تردد برای رانندگان از این مسیر وجود ندارد.
وی افزود: یخبندان و پسزدگی ترافیک از منطقه سوادکوه، تردد در گردنه گدوک این شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.
فرماندار فیروزکوه تاکید کرد: تا اطلاع ثانوی این محور مسدود است و با توجه به ترکیب شرایط نامساعد جوی، خودروها حتی با زنجیر چرخ هم امکان تردد ندارند.
رئیس ستاد مدیریت بحران فیروزکوه همچنین اعلام کرد: عوامل ستاد مدیریت بحران این شهرستان در حال بازگرداندن مسافران این مسیر و اسکان موقت آنان در مساجد و مدارس مرکز شهر هستند.
با توجه به تداوم شرایط نامساعد جوی، از کلیه رانندگان درخواست میشود تا زمان اعلام رسمی بازگشایی، از سفر به این محور خودداری کرده و مسیرهای جایگزین را انتخاب کنند.
انتهای پیام/