به گزارش خبرنگار تابناک از استان قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی، در دیدار حجتالاسلام و المسلمین تکیهای رئیس ستاد مرکزی اعتکاف و جمعی از اعضای ستاد با ابراز خوشحالی از رشد کمی و کیفی مراسم اعتکاف در سال جاری، آن را بشارتی بزرگ و مایه امیدواری خواند.
وی با تأکید بر اینکه اعتکاف سرمایه مهم معنوی ما است افزود: اینکه جوانان بیشتر علاقه به آن پیدا کرده اند، نشان دهنده این است که معنویت بر کشور غالب شده و افزایش جمعیت معتکفان و گسترش تعداد مساجد مجری، دلیل روشنی بر پیشرفت دین و مذهب در جامعه است.
وی خطاب به مسئولان ستاد اعتکاف تأکید کرد: سعی کنید فضای معنوی اعتکاف حفظ شود و برنامهها، برنامههایی خوب و موفق باشد. شکی نیست که در آینده این مراسم بر کل کشور تاثیر خواهد گذاشت.
آیت الله مکارم شیرازی ضمن تبریک مجدد به همه معتکفان، بهویژه جوانان به آنان، گفت: من جداً برای همه شما دعا میکنم و امیدوارم که مشکلاتتان به خواست خدا و در سایه این عبادت برطرف شود.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا تکیهای رئیس ستاد مرکزی اعتکاف نیز در این دیدار گزارشی از روند برگزاری آیین معنوی اعتکاف و آثار گسترش معنویت و اخلاق در سراسر کشور بهواسطه این سنت نبوی ارائه کرد.
انتهای پیام/