اختصاصی تابناک کردستان؛

رسیدگی چهره‌به‌چهره به مطالبات شهروندان توسط فرمانده انتظامی کردستان/ بیش از ۸۰ درصد مشکلات مراجعان در همان جلسه حل می‌شود + فیلم

گروه استان‌ها – فرمانده انتظامی استان کردستان، در حاشیه جلسه ارتباط مردمی اعلام کرد: نیروی انتظامی استان ماهانه دو نوبت جلسات ملاقات مستقیم با مردم برگزار می‌کند و بخش قابل توجهی از درخواست‌ها، شکایات و مشکلات شهروندان در همان جلسه و با تصمیم‌گیری فوری حل‌وفصل می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۲۲۸۰
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵ 01 December 2025

رسیدگی چهره‌به‌چهره به مطالبات شهروندان توسط فرمانده انتظامی کردستان/ بیش از ۸۰ درصد مشکلات مراجعان در همان جلسه حل می‌شود + فیلم

سردار «یحیی الهی» فرمانده نیروی انتظامی استان کردستان، در حاشیه نشست ارتباط مردمی این فرماندهی، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تابناک در استان کردستان، با تشریح جزئیات این برنامه، گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما برگزاری ملاقات چهره‌به‌چهره میان فرمانده استان، معاونان و پلیس‌های تخصصی با مردم است؛ جلساتی که ماهانه دو بار برگزار می‌شود؛ یک‌بار ویژه کارکنان و بار دیگر برای عموم شهروندان.

وی با بیان اینکه این ملاقات‌ها از طریق بازرسی و فراخوان قبلی اطلاع‌رسانی می‌شود، افزود: هر فردی که در حوزه‌های مختلف مشکل، مطالبه یا شکایتی داشته باشد، در همین جلسات به صورت رودررو طرح می‌کند؛ گزارش‌ها را شخصاً بررسی و صحبت‌های مردم را شنیده و در حد امکان و طبق مقررات، دستورات لازم را صادر می‌کنیم.

فرمانده نیروی انتظامی استان کردستان، ادامه داد: بخش زیادی از مراجعات مربوط به شکایات بلاتکلیف، درخواست تسریع در روند رسیدگی، بخشودگی جریمه‌ها، مشکلات مرتبط با گواهینامه یا درخواست‌های مرتبط با کارکنان و خانواده‌های آنان است. در همین جلسات، با حضور معاونان و مسئولان پلیس‌های تخصصی، بسیاری از این امور فوراً تعیین تکلیف می‌شود.

وی، با اشاره به میزان اثرگذاری این برنامه اظهار کرد: براساس آمار، بیش از ۸۰ درصد مشکلات مراجعان در همین نشست‌های چهره‌به‌چهره حل می‌شود. خوشبختانه مردم رضایت خوبی دارند و ما نیز تلاش کرده‌ایم این روند را منظم و منسجم دنبال کنیم.

رسیدگی چهره‌به‌چهره به مطالبات شهروندان توسط فرمانده انتظامی کردستان/ بیش از ۸۰ درصد مشکلات مراجعان در همان جلسه حل می‌شود + فیلم

تابناک: لذت‌بخش‌ترین درخواستی که در این جلسه مرتفع شد، چه بود؟

سردار الهی، یکی از خاطرات شیرین این جلسات را مربوط به درخواست یک مادر برای بخشودگی اضافه‌خدمت فرزند سربازش عنوان کرد و گفت: این سرباز دو فرزند داشت و شش ماه اضافه‌خدمت برای او لحاظ شده بود. در همان جلسه با توجه به شرایط خانوادگی دستور بخشش اضافه‌خدمت صادر و زمینه بازگشت او به زندگی و خانواده فراهم شد. این‌گونه موارد برای ما هم خاطره‌انگیز و هم دلگرم‌کننده است.

وی، با تأکید بر اهمیت ارتباط مستقیم و بی‌واسطه پلیس با مردم افزود: این جلسات فرصت مغتنمی است تا بدون تشریفات اداری، مشکلات شهروندان را بشنویم و در سریع‌ترین زمان ممکن برای رفع آن‌ها اقدام کنیم. ان‌شاءالله این روند همچنان ادامه خواهد یافت و تلاش می‌کنیم رضایت‌مندی مردم از خدمات انتظامی روزبه‌روز افزایش یابد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار