آغاز مراسم تشییع سه شهید گمنام دفاع مقدس در سنندج؛ شهر غرق در عطر ایثار و وداع + تصویر

گروه استان‌ها - مراسم تشییع پیکرهای مطهر سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز در سنندج آغاز شد؛ آیینی باشکوه که همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، جلوه‌ای تازه از ارادت مردم کردستان به فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش گذاشت.
کد خبر: ۱۲۱۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷ 24 November 2025

آغاز مراسم تشییع سه شهید گمنام دفاع مقدس در سنندج؛ شهر غرق در عطر ایثار و وداع

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کردستان، مراسم تشییع سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز در سنندج آغاز شد و از نخستین لحظات، حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، رزمندگان و مسئولان استان حال‌وهوای معنوی خاصی به شهر بخشید. این آیین معنوی از میدان آزادی آغاز شده و قرار است تا میدان انقلاب ادامه یابد.

بر اساس اعلام علی کلوندی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کردستان، این سه شهید گمنام روز یکشنبه وارد سنندج شده بودند و شامگاه گذشته آیین وداع با آنان در مهدیه سنندج با حضور گسترده مردم برگزار شده بود. حضور پرشور مردم در مراسم امشب نشان‌دهنده عمق ارادت آنان به مقام شهدا و تداوم فرهنگ ایثار در استان است.

کلوندی در توضیح برنامه‌های امروز یادآور شده بود که همزمانی این تشییع با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، معنویت این آیین را دوچندان کرده و مردم کردستان بار دیگر با آرمان‌های شهدا و رشادت‌های فرزندان غیور این سرزمین تجدید پیمان خواهند کرد.

گفتنی است بنا بر برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، پس از پایان مراسم در سنندج، پیکر یکی از این سه شهید برای خاکسپاری به شهرستان دیواندره منتقل خواهد شد تا مردم این شهرستان نیز افتخار میزبانی و وداع با یکی از یادگاران دوران دفاع مقدس را داشته باشند.

با آغاز رسمی مراسم امروز، شهر سنندج بار دیگر صحنه بدرقه‌ای باشکوه شد؛ بدرقه‌ای که یاد و نام شهدا را در دل‌ها زنده نگه می‌دارد و تداوم مسیر ایثار و مقاومت را یادآوری می‌کند.

آغاز مراسم تشییع سه شهید گمنام دفاع مقدس در سنندج؛ شهر غرق در عطر ایثار و وداع

انتهای پیام/

آخرین اخبار