در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح کرد:

توزیع ۴۳۰ تن برنج و شکر در استان ایلام/ وجود ذخایر کافی برنج و شکر در استان + فیلم

گروه استان ها-مدیرکل اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۸۰ تن برنج و حدود ۲۵۰ تن شکر، طبق حواله‌های صادره از سوی جهاد کشاورزی، در شهرستان‌های مختلف استان توزیع شده است.
کد خبر: ۱۲۱۱۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶ 18 November 2025

توزیع ۴۳۰ تن برنج و شکر در استان ایلام/ذخایر کافی برنج و شکر در استان وجود دارد + فیلم

«اصغرباباخانی» مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان ایلام اظهارکرد: یکی از وظایف اصلی این اداره، تأمین ذخایر و توزیع کالا‌های اساسی به‌ویژه برنج و شکر است. بر اساس دستورالعمل‌ها، باید ۲۰ درصد مصرف سه‌ماهه استان به‌عنوان ذخیره استراتژیک نگهداری شود.

وی افزود: خوشبختانه در حوزه برنج و شکر ذخایر کافی در انبار‌های اداره غله وجود دارد و در مواقعی که بازار با افزایش تقاضا مواجه می‌شود، این کالا‌ها بر اساس حواله‌های ستاد تنظیم بازار کشور در سطح استان توزیع می‌گردد.

مدیرکل اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۱۸۰ تن برنج و حدود ۲۵۰ تن شکر، طبق حواله‌های صادره از سوی جهاد کشاورزی، در شهرستان‌های مختلف استان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: در پی افزایش قیمت برنج در هفته‌های اخیر، ۱۵۳ تن برنج «جی‌تی‌سی» به عاملان معرفی‌شده از سوی جهاد کشاورزی تحویل و در سطح شهرستان‌ها توزیع شد.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار