دستگیری قاچاقی میلیاردی ارز در فرودگاه امام خمینی (ره) / مسافر ترکیه ممنوع‌الخروج شد

گروه استان‌ها - مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از کشف ۱۳ هزار دلار ارز قاچاق در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) و ممنوع‌الخروجی مسافری که قصد سفر به ترکیه را داشت، خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۱۱۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶ 17 November 2025

کشف ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره) / مسافر ترکیه ممنوع‌الخروج شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، «داریوش جودکی» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران با اعلام جزئیات این پرونده اظهار کرد: پس از کشف ۱۳ هزار دلار از یک مسافر خروجی توسط مأموران پلیس فرودگاه حضرت امام خمینی (ره)، پرونده برای رسیدگی قانونی به تعزیرات ارجاع شد. شعبه پنجم بدوی ویژه تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرری با توجه به مستندات موجود، تخلف را محرز تشخیص داد.

وی افزود: بر اساس رأی صادره، علاوه بر ضبط ارز مکشوفه، متخلف به پرداخت ۹ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران با اشاره به قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: طبق بند (ت) ماده ۱۸ این قانون، خروج بیش از پنج هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بدون مجوز، قاچاق محسوب می‌شود. بر همین مبنا، تا زمان تعیین تکلیف و پرداخت کامل جریمه، خروج این فرد از کشور ممنوع است.

انتهای پیام /

آخرین اخبار