امام جمعه شهرستان دماوند تأکید کرد؛

پیروزی جبهه مقاومت در انتخابات عراق، شکست بزرگ آمریکا و صهیونیسم بود

گروه استان‌ها -امام جمعه دماوند در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، با تبریک پیروزی جریان مقاومت در انتخابات عراق، این رویداد را نشانه بلوغ سیاسی و وحدت جبهه مقاومت خواند که خشم آمریکا و رژیم صهیونیستی را برانگیخته است.
کد خبر: ۱۲۱۰۹۰۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۹ 14 November 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، حجت‌الاسلام «کاظم فتاح دماوندی»، امام جمعه شهرستان دماوند، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و تحلیل نتایج انتخابات عراق، به تبیین مهم‌ترین مسائل فرهنگی و منطقه‌ای پرداخت.

وی در بخش دوم خطبه‌های خود با اشاره به انتخابات پارلمانی عراق گفت:انتخابات اخیر عراق با پیروزی جریان مقاومت رقم خورد که این رویداد را به ملت بزرگ عراق و شیعیان محب اهل‌بیت (ع) تبریک می‌گوییم.

امام جمعه دماوند با تشریح نتایج انتخابات افزود: برای نخستین‌بار پس از سقوط صدام، شیعیان عراق بدون حضور مقتدی صدر و بدون نیاز به ائتلاف‌های تحمیلی با رقبا، موفق به کسب اکثریت کرسی‌های پارلمان شدند.

وی آمار کرسی‌ها را اینگونه عنوان کرد: ۱۹۷ صندلی به شیعیان، ۶۷ به اهل‌سنت، ۵۶ به کُرد‌ها و ۹ کرسی به اقلیت‌های دینی تعلق گرفت.

حجت‌الاسلام دماوندی این روند را «پایه‌ای مستحکم برای تشکیل دولت و تصویب قوانین کلیدی عراق» خواند و تأکید کرد: این پیروزی بزرگ، خشم آمریکا و رژیم صهیونیستی را برانگیخته، زیرا آنان خواهان تضعیف حشدالشعبی و خلع سلاح جریان مقاومت بودند، اما مردم مؤمن عراق نقشه آنان را نقش بر آب کردند.

وی در بخش اول سخنان خود با گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی و یاد بزرگ علامه طباطبایی (ره) گفت: دستور به خواندن و گرامی‌داشت نگارش در قرآن کریم، نشانه اهمیت کتاب و کتابخوانی در اسلام عزیز است.

امام جمعه شهرستان دماوند با اشاره به منظومه فکری مقام معظم رهبری تصریح کرد: در نگاه ایشان، کتابخوانی از مرز فعالیت فرهنگی گذشته و به یک تکلیف شرعی تبدیل شده است و محرومیت از کتاب خسارتی بزرگ برای جامعه اسلامی است.

وی با ابراز نگرانی از پایین بودن روحیه مطالعه در میان مردم ایران، خاطرنشان کرد: هر کتابی ارزش خواندن ندارد؛ کتاب‌های مفید و سازنده باید در اولویت باشند، زیرا کتاب غذای روح است و کتاب ناسالم به روح انسان آسیب می‌زند.

حجت‌الاسلام دماوندی در ادامه با تقدیر از نویسندگان و ناشران دماوندی گفت:صاحبان قلم و اندیشه باید برای احیای میراث فرهنگی و معرفی مشاهیر این دیار، دست به قلم شوند و دماوندی‌ها باید به تبار فرهنگی خود افتخار کنند.

وی با بیان اینکه شناخت عالمان، ادیبان، عرفا و شاعران دماوندی برای نسل جوان ضروری است، از نویسندگان متعهد خواست تا در معرفی هویت فرهنگی و دینی این منطقه بیش از پیش تلاش کنند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار