با کمک خیرین و گذشت اولیای‌دم اتفاق افتاد؛

بازگشت به زندگی ۲۹ محکوم به قصاص نفس در استان اصفهان

گروه استان‌ها- در همایشی با حضور رئیس ستاد دیه کشور از خیرین فعال در حوزه آزادی زندانیان استان اصفهان تجلیل شد.
کد خبر: ۱۲۱۰۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲ 09 November 2025

بازگشت به زندگی ۲۹ محکوم به قصاص نفس در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار تابناک در استان اصفهان، در حاشیه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین «اسداله جعفری» رئیس کل دادگستری استان اصفهان با تقدیر از خیران استان گفت: در اصفهان خیران، در امر آزادی زندانیان نیازمند و خانواده‌های آنان علوی و فاطمی عمل می‌کنند.

وی افزود: خیرین استان اصفهان نه‌تنها در امر آزادی زندانیان همواره در کشور پیشتاز هستند بلکه در دیگر مشارکت‌های خیرخواهانه، احسان و نیکوکاری آنان زبانزد خاص و عام است.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین جعفری یادآور شد: خیران نیک‌اندیش استان اصفهان کاملا مردمی و خودجوش به صورت شخصی یا در قالب تشکل‌های مختلف، پیشتاز انجام امور خیر بوده و هستند و در یک سال گذشته بالغ بر هزار نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از این طریق به آغوش خانواده بازگشته‌اند.

وی اضافه کرد: در برنامه یک شهر ضیافت که با همکاری صدا و سیمای مرکز استان در همه شهر‌ها و بخش‌های استان برگزار شد خیرین نیک اندیش استان بالغ بر ۱۶۲ میلیارد تومان تعهد پرداخت داشته‌اند که تا کنون ۱۰۴ میلیارد از این مبلغ وصول شده است.رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: در یک سال گذشته با کمک چشمگیر خیرین و گذشت اولیای‌دم تعداد ۲۹ نفر محکوم به قصاص نفس، به زندگی بازگشته‌اند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار