استان مرکزی از جمله استان‌های پیشرو در استفاده از محصولات استاندارد نظیر بتن آماده است

گروه استان‌ها - استاندار مرکزی در بخش صنعت ساختمان نیز استان مرکزی از جمله استان‌های پیشرو در استفاده از محصولات استاندارد نظیر بتن آماده و آسانسور است و این روند باید در سایر بخش‌ها نیز گسترش یابد.
کد خبر: ۱۲۰۹۸۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸ 01 November 2025

استان مرکزی از جمله استان‌های پیشرو در استفاده از محصولات استاندارد نظیر بتن آماده است

به گزارش خبرنگار تابناک از استان مرکزی، «مهدی زندیه‌وکیلی» استاندار مرکزی، روز شنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی استاندارد ویژه استان مرکزی در اراک، ضمن تبریک روز ملی استاندارد و قدردانی از تلاش‌های مدیران، کارشناسان و فعالان این بخش، اظهار کرد: مجموعه استاندارد در استان مرکزی با وجود چالش‌ها و برنامه‌های غیرمنتظره، عملکرد قابل توجهی طی سال گذشته داشت که شایسته تقدیر است.

وی ادامه داد: باید تلاش شود تا این جایگاه حفظ شود و حرکت در مرزهای دانش و تبدیل آن به کاربردهای روزمره در بخش‌های اشتغال، تجارت، درمان و سایر بخش‌ها از جمله وظایف اصلی است و توقف در مسیر توسعه برای استان مرکزی جایز نیست.

استاندار مرکزی با اشاره به توانمندی نیروی انسانی و صنعتگران استان مرکزی، تاکید کرد: بخش قابل توجهی از تولیدات استان حاصل تلاش متخصصان حوزه دانش فنی و صنعتی است و باید با تجهیز بیشتر و حرکت به سمت فعالیت‌های دانش‌بنیان، مسیر صنعتی‌سازی این ظرفیت‌ها را هموار کرد.

وی ادامه داد: در بخش صنعت ساختمان نیز استان مرکزی از جمله استان‌های پیشرو در استفاده از محصولات استاندارد نظیر بتن آماده و آسانسور است و این روند باید در سایر بخش‌ها نیز گسترش یابد.

زندیه‌وکیلی با اشاره به صادرات غیرنفتی استان در سال گذشته اظهار کرد: ثبت ۱.۶ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی نشان‌دهنده توجه ویژه به کیفیت و استاندارد محصولات تولیدی استان است. البته استان مرکزی در بخش صادرات کشاورزی و بسته‌بندی عقب‌ماندگی‌هایی دارد و برای جذب بازارهای منطقه‌ای و ارتقای جایگاه استان در این بخش، باید با رعایت استانداردها و بهبود فرآیندها، تلاش بیشتری صورت گیرد.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار