مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه خبر داد:

از خیرین مدرسه‌ساز کرمانشاه تجلیل شد/ هدف‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی برای سال + فیلم

گروه استان‌ها - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمانشاه، در آیین بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان از نقش ارزشمند خیرین در توسعه فضای آموزشی قدردانی کرد و از تحقق ۱۰۰ میلیارد تومان از هدف ۱۵۰ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۴ خبر داد.
کد خبر: ۱۲۰۹۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۹ 30 October 2025

تجلیل از خیرین مدرسه‌ساز کرمانشاه در بیست‌وهفتمین جشنواره / هدف‌گذاری ۱۵۰ میلیارد تومانی برای سال + فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه «مرزبان نظری» در آیین بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان کرمانشاه با بیان اینکه خیرین همواره بازوان توانمند آموزش و پرورش در توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوده‌اند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳، خیرین استان کرمانشاه حدود ۱۱۳ میلیارد تومان در حوزه مدرسه‌سازی کمک کرده‌اند که منجر به ساخت و تجهیز حدود ۹۰ مدرسه در سطح استان شده است.

وی افزود: برنامه ما برای سال۱۴۰۴ تحقق ۱۵۰ میلیارد تومان کمک در زمینه مدرسه‌سازی است که خوشبختانه از ابتدای سال تاکنون حدود ۱۰۰ میلیارد تومان آن تحقق یافته و امیدواریم تا پایان سال با مشارکت خیرین نیک‌اندیش به هدف تعیین‌شده دست یابیم.

مدیرکل نوسازی مدارس استان با اشاره به طرح «بساز مدرسه» اظهار کرد: یکی از رویکرد‌های اصلی ما در این جشنواره، ترویج فرهنگ مشارکت عمومی در مدرسه‌سازی است. این طرح که مورد تأکید رئیس‌جمهور نیز قرار دارد، از طریق یک لینک اینترنتی به عموم مردم امکان می‌دهد تا با کمک‌های خرد، در ساخت یا تجهیز مدرسه دلخواه خود در هر نقطه از استان سهیم شوند.

وی در پایان با تقدیر از خیرین مدرسه‌ساز استان گفت: با تداوم این فرهنگ نیکو و مشارکت همه اقشار جامعه، شاهد گسترش عدالت آموزشی و توسعه پایدار فضای آموزشی در سراسر استان کرمانشاه باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار