
به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران «محمد صادق معتمدیان» استاندارتهران، روز دوشنبه در مراسم افتتاح چهار مدرسه مشارکتی اظهار کرد: دولت چهاردهم با تمرکز بر عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت فضاهای تربیتی، گام بلندی در مسیر برابری فرصتهای آموزشی برداشته است.
استاندار تهران با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه نوسازی و توسعه فضاهای آموزشی افزود: استان تهران که پیشتر با کمبود جدی سرانه فضای آموزشی روبهرو بود، طی کمتر از یک سال با حمایت دولت، همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس، توانسته از رتبه بیستوهشتم به جایگاه بیستویکم کشور در این شاخص برسد. تنها در سال جاری ۱۲۴ مدرسه جدید احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.
وی تصریح کرد: تلاش میکنیم پیش از پایان دولت، تکلیف قانونی در زمینه افزایش سرانه آموزشی را محقق کنیم و از وضعیت محرومیت استان در این شاخص عبور کنیم.
استاندار تهران با اشاره به رشد بیش از ۲۰ درصدی تعداد کلاسهای درس و پیشرفت چشمگیر در هوشمندسازی مدارس تأکید کرد: ورود بخشهای مردمی و خصوصی در تجهیز و نوسازی مدارس، روند توسعه آموزشی در تهران را با شتاب بیشتری همراه کرده است.
معتمدیان در پایان خاطرنشان کرد: تحقق عدالت آموزشی نه فقط یک هدف، بلکه مأموریت ملی دولت چهاردهم برای ساخت آیندهای برابر برای همه فرزندان ایران است.
انتهای پیام/